29.01.2012

Iubirea dintre oameni nemarginita fata de Dumnezeu !



Iubirea dintre oameni se zbate in granita dintre atractie fizica si potrivire de caracter .
Dumnezeu ne-a lasat iubirea , ea fiind cel mai mare dar de la El. Fructificarea acestui sentiment este cel mai frumos lucru pe care il poate face un om .
Iubirea dintre oameni este marginita , dar in contradictoriu , iubirea fata de Dumnezeu poate fi nemarginita si infinita.Omul se poate deschide mai mult lui Dumnezeu decat unui alt om .
De ce ?...
Credinta fata de Dumnezeu ne ajuta sa facem acest lucru . Dumnezeu nu ne minte , nu ne tradeaza increderea  etc. ; Dumnezeu ne ajuta de fiecare data , El ne defineste noua viata , datorita Lui inimile noastre bat in fiecare secunda cu ritmul unui ceas de mana . In contradictoriu omul este capabil si de a face rau , intr-un om ne putem pierde increderea , ne poate spulbera visele , ne poate minti sau trada .
Iubirea lui Dumnezeu nu o poate intelege nimeni , deoarece este infinita si trece peste capacitatea ratiunii si mintii noastre . Nu exista cuvinte pentru a descrie sau a o defini .
Omul iubeste simplu .La om , pe langa iubire crede ca se-atrage si increderea si alte sentimente. Nu este corect... Iubirea este doar IUBIRE si atat !
Dumnezeu ii iubeste pe oameni , deoarece El este creatorul nostru , dar acum vine intrebarea , oamenii il mai iubesc pe Dumnezeu ?
In ultimii 100 de ani , omul a inceput sa se indeparteze de la credinta si de la Dumnezeu . Ei au ales alte metode ,,mai usoare" (si nu o spun in sensul bun) pentru a se realiza . Din ce in ce mai mult ascultam la radio sau vedem la Tv ca oamenii apeleaza la secte sau magie , cand avem atatea biserici... TOTAL RUSINOS !!!
Omul trebuie sa se duca la biserica duminica , sa se inchine , sa se roage si sa iubeasca totul pentru a intelege un bob de mazare din iubirea pe care Dumnezeu ne-o poarta .
Cati dintre noi ne inchinam lui Dumnezeu ? Cati dintre noi ii multumim ?
Foarte putini sunt aceia care se inchina cu iubire si credinta lui Dumnezeu si tot mai putini sunt aceia care ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce au . Exista doua feluri de oameni : oameni bogati material si oameni bogati sufleteste . Cand ne terminam misiunea pe Pamant ce fel de om vrei sa fii ?
Multe ar mai fi de spus , sute de randuri de scris , zeci de cuvinte de descris si nu as termina de scris , insa trebuie sa inchei acest articol .

Aceeasi parere ? Aceeasi viziune ? Aceleasi idei pentru o tema ? Sau idei contradictorii ? Ramane totul de vazut ; va astept si pe UN BULGARE DE LUMINA  sa cititi articolul ,,Iubirea dintre oameni nemarginita fata de Dumnezeu !"


Share:

5 comentarii:

  1. sunt superbe articolele:) si al tau si al laviniei!

    RăspundețiȘtergere
  2. FOarte frumos articolul . 1 articol 2 pareri , mi-a placut enorm de mooolt !

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost coincidenta sa faceti amandoi acelasi articol sau v-ati vorbit sa faceti un articol in comun ?
    - oricum ... numai cuvinte de lauda .

    Semnat : Oana

    RăspundețiȘtergere
  4. interesant si real in acelasi timp

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!