08.02.2012

Cheia vietii perfecte

Exista oare o viata perfecta ? Nu exista , nimic nu poate fi perfect . Perfectiunea nu poate fi descrisa sau atinsa , indiferent de lucru , moment sau actiune .
Unii oameni spun la sfarsitul unei zile : ,,Oh ,am avut o zi perfecta !" (sunt putini cei care spun dar sunt) ...nu oameni buni...nu a fost o zi perfecta , a fost o zi buna .Nu exista un stass ca sa puteti spune ca l-ati atins pentru a putea spune o zi perfecta.
Pe tot parcursul vietii facem fapte bune , fapte rele , gresim (intentionat sau nu) , pacatuim (intentionat sau nu) dar si invatam . Din fiecare fapta si actiune a noastra ne sunt predate anumite lectii pe care noi trebuie sa le constientizam si sa le invatam . Unii sunt mai indiferenti , refuza sa invete din greseli , dar tot o sa invate... prin diferite metode Dumnezeu le va arata aceste lectii ...Nimeni nu-si termina misiunea pe Pamant cu lectiile si temele nefacute .
Cel mai bine ar fi sa constientizam greselile pe care le-am facut si sa nu le repetam , iar si mai bine ar fi sa fim atenti de fiecare data pentru a evita anumite greseli .

Las cam scurt acest articol deoarece ,,functionez la capacitati limitate" incepand de azi timp de cateva zile...
Share:

7 comentarii:

  1. adevarat!:) orice om greseste o data:) dar daca mai face si a doua oara aceeasi greseala... inseamna ca nu prea il duce bibilica;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Comm-ul tau mi-a inveselit seara Lavinia , foarte tare chestia cu ,,bibilica" :))

    RăspundețiȘtergere
  3. trebuie sa invatam din greseli astfel incat sa avem grija ca istoria sa nu se repete.
    cel putin nu in mod negativ.

    P.S.: E dragut ca ai pus inimioare peste tot, baietilor de obicei nu le place asa ceva. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Rosaline .
    *Ma bucur ca iti plac inimoarele . Ai dreptate , baietilor nu prea le plac (in 99,9% din cazuri) , dar eu ma aflu in acel 0,1% din cazuri , plus ca este luna februarie , luna iubirii ! Pe 14 februarie o sa fac un articol mai special !

    RăspundețiȘtergere
  5. nu merge :(
    adresa...
    dar multumesc frumos :*
    poate ai scris vre-un cuvant gresit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sincer,eu nu cred in perfectiune.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai dreptate nu exista viata perfecta, zi perfecta, dar perfectiune in general. Daaar imi place sa traiesc cu idee ca imperfectiuniile vietii o fac perfecta. :D

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!