16.05.2012

Alte lucruri de ultima ora !

De cand am anuntat masurile pe care le iau impotriva mesajelor jignitoare si altor mesaje ,,mai putin bune" pot spune ca nu am mai primit nici-un astfel de mesaj.
Am lasat la liber...fara moderare de comentarii...sa puteti scrie pe blog parerea voastra , indiferent care ar fi aceea .

Vreau sa va anunt ca s-a incercat si spargerea adresei de email pe care este facut blogul .Insa teapa... nimeni nu poate intra pe adresa mea.M-am asigurat eu de acest lucru !

Saptamana aceasta am pornit campania ,,Multumesc prieteni !" . In aceasta ,,campanie" multumesc fiecarei persoane care imi este alaturi pe acest blog si apreciaza ceea ce fac . Cum ? Printr-o poezie si un premiu !
Nu va suparati daca inca nu va aflati printre primii.Nu pot face 50 de poezii si premii de-o-data...nu sunt robot ! Ordinea pe care o iau este una aleatorie .
In fine...sper sa va placa poeziile mele cat si premiile .
De saptamana viitoare voi reveni cu articolele mele !

Va doresc o seara minunata !
Share:

6 comentarii:

  1. Eu am lasata de la inceput mesajele la liber. Cei care se gaseau sa fie badarani, se alegeau cu comentariile sterse. Trebuie inteles, ca fiecare dintre noi muncim pentru blogulu lui, iar daca nu iti place ce gasesti pe un blog, nu il mai vizitezi, e simplu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mă bucur că nu mai primeşti emailuri răutăcioase,chiar nu meriţi asta!Eşti un om minunat,cu multe calităţi!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Costin : Ai dreptate ! Multumesc ...
    @Raisa : Iti multumesc mult pentru cuvintele frumoase ! MULTUMESC :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma bucur ca cine a vrut sa faca asta prin spargerea parolei nu i-a reusit si nici nu o sa reuseasca + ca nu are nici un drept! :) Ai 2 bloguri minuate iar tu de fiecare data ne surprinzi cu poeziile si cuvintele tale! Multa bafta in tot ce faci. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. @Roxy : Mersi moolt pentru fiecare gand bun :x

    RăspundețiȘtergere
  6. super campania:X ti pup:X ai numai idei geniale:D

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!