25.05.2012

In timpul ploii

Curentul electric a devenit cam rar in ultima perioada.De o saptamana ploua si de 5 zile nu am curent (daca adun orele in care nu am curent)...adica e ceva de genul : 2 ore am curent...urmatoarele 8 ore nu mai am.De parca pe fire ar scrie : SENSIBIL LA APA :))
Sincer nu m-am gandit la o anumita tema sa postez pe blog...doar am intrat sa postez ceva pentru ca acum am curent...sa pretuiesc minutele de aur.
Acum cand am curent la mine este razboi : TOATE PRIZELE OCUPATE !!! Telefoane , acumulatoare , lanternele etc. - TOTUL ESTE LA INCARCAT...
Ce vreti sa fac ? Daca tot nu am curent in mare parte a timpului...trebuie sa ma adaptez...am aproape totul pe acumulator...
Am 3 baterii la telefon pe care le tin mereu incarcate , am baterii reincarcabile pentru ceasuri , telecomenzi (nu este cazul aici...fiindca fara curent = fara TV) mini-casetofon cu radio care are acumulator, lanterne cu acumulator ...etc. Cred ca mai am putin si-mi pun si frigiderul si tv-ul pe acumulator :))

Sa privim partea plina a paharului... : Am terminat liceul si nu mai am teme...pai daca nu terminam liceul si aveam teme...cum puteam eu sa-mi fac temele fara nenea google ? este imposibil...munca astronomica...GLUMESC :)) Nu iau temele de pe internet...doar le consult :))

Desi ploaia in aceasta privinta a adus lucruri mai putin bune , pentru mine a adus si ceva bun : In aceasta perioada am avut timp suficient sa scriu poezii...multe poezii...doar ca intervalul de timp in care am curent nu imi permite sa le si postez...eiii...lasa...dupa ce trec ploile...postez si poeziile . Iata ca deja am facut o rima...:)

Pai...ce sa mai spun...va doresc un weekend placut si aveti grija de voi.

Bye !
Share:

10 comentarii:

  1. Și la mine la Bacău plouă de ceva timp. Însă știi ce mi se pare de-a dreptul ilar? Ploaia începe întotdeauna la aproximativ jumătate de oră după ce ies afară. Iar astăzi, pentru că am stat în casă, nu a plouat deloc. Bine, eu personal ador să merg prin ploaie... și în ultimele zile am avut parte de asta din greu. Cât despre partea cu curentul...hmm... mi-ar fi cam greu, dar poate că într-un fel mi-ar prinde bine să mai închid laptopul...
    Un weekend plăcut și ție

    RăspundețiȘtergere
  2. Si la mine ploua de ceva timp X( Ah ! Este atat de urat tinand cont ca nu pot iesi din casa pt ca toate straziile sunt inundate :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Un articol mai pozitiv!;)) Mi-a placut...
    Si, un week-end placut si tie! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :))Foarte tare postarea..Ţi la mine s-a luat curentul de câteva ori cu ploaia asta.
    Îmi place blog.ul tău , o să te urmăresc! Te aştept oricând şi pe la mine!

    RăspundețiȘtergere
  5. :))
    Se pare că nu sunt numai eu contra aceste vremi:))
    Da cum de ai terminat liceul?
    Noi terminăm vineri...
    Aaa să nu îți uiți google-ul la BAC :D
    De abia aștept să văd ce poezii au ieșit cu atâta ploaie

    RăspundețiȘtergere
  6. @Propria analiza : Mersi !
    @Lavi : da :)
    @Lexii : imi pare rau , lasa ca o sa vina si soarele.
    @Andrei Robert : Multumesc , ma bucur ca ti-a placut !
    @Ana-Maria : Multumesc , si eu o sa te urmaresc !
    @BD : Eu nu sunt contra acestei vremi in totalitate , mie imi aduce si unele bonus-uri .
    Pe hartie liceul il terminam saptamana viitoare , dar noua ne-au incheiat mediile saptamana aceasta pt ca saptamana viitoare sa facem NUMAI pregatire de bac.
    Partea cu google-ul este o gluma , am specificat asta ... Sa spun si de ce am spus-o : Sunt persoane care vin cu temele trase de pe internet (le e lene sa stearga si site-ul de pe foile trase la imprimanta) si iau nota 10 iar de ex. eu iau 9 pe tema facuta din capul meu. Pe mine ma deranjeaza astfel de lucruri...eu nu practic asta .
    In legatura cu poeziile...le voi posta !

    RăspundețiȘtergere
  7. Știam că e o glumă cu google- ul, doar am vrut să fac și eu o glumă , dar se pare că nu mi-a ieșit.

    RăspundețiȘtergere
  8. Waaaa, si eu care credeam ca sunt singura care are astfel de probleme. Adica in ultimile zile se juca un fel de leapsa. 5 minute curen, 5 minute fara, 5 minute cu, 5 minute fara, 2 minute cu, apoi 10 ore fara. Mi-era si frica sa mai deschid calculatorul. Siiiii bineinteles ca mi-a cazut si netul, acum a revenit dar merge inceeeeet si m-am saturat de ploaie! Si este foarte needucat din partea mea sa ma plang la una dintre postarile tale dar m-am gandit ca daca e tot subiect comun, macar sa incerc :D
    Siii ma bucur totusi ca ai mai scris poezii. Si pe mine ma ami loveste inspiratie atunci cand sunt deconectata de la aparate (geeen dramatism profund :)) )
    Deeeci, ca simt deja ca am scris prea mult si ar fi draguta si o inchiere, weekend happy!

    RăspundețiȘtergere
  9. @B.D. - atunci...SCUZE ! scuze ca nu m-am prins :d
    @Ada - Netul nu imi cade , dar degeaba nu-mi cade netul daca imi cade curentul...e cam acelasi lucru.
    Iti multumesc ! Si eu iti doresc un weekend minunat !

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!