04.05.2012

Interviu Adry (Noi 2 si un blog)

Care este numele tau ?
În primul rând ‘Bunăă !!’. Mi se spune Adry  de la Adriana.

Ce ne poti spune despre tine ?
Sunt o fire veselă, o adevărată explozie mov de fericire. Sunt sufletistă (spre disperarea mea), îmi place să scriu pentru a mă descărca şi sunt foarte ambiţioasă- ţintesc cât mai sus şi vreau să fiu sigură că ajung acolo, nu de alta, dar îmi trebuie săgeata înapoi !!

De cat timp ai intrat in aceasta lume a blogurilor ?
Păi, am intrat în această lume- care a devenit foarte dragă pentru mine- pe data de 17 martie 2012-sunt doar un mic boboc momentan.

Ce te-a determinat sa iti creezi un blog ?
Totul a pornit de la blogurile altor fete- care acum îmi sunt foarte bune prietene- (Rose, Anna, Criss şi Dee). Îmi plăcea foarte mult ce făceau şi cât de bine se exprimau şi am zis să fac şi eu o încercare.

Care este adresa blogului / blogurilor tale ?
Vă aştept cu mare plăcere să vă clătiţi ochii la mine pe blog şi să ştiţi că accept critici- că doar sunt constructive !!

Dati 5 bloguri pe care le urmariti cu placere : .
Asta e simplu ( sunt în ordine aleatorie )
  1. http://anna-annaswords.blogspot.com/
  2. http://rose-books.blogspot.com/
  3. http://love-for-books.blogspot.com/
  4. http://carcea-georgiana.blogspot.com/
  5. http://miracolulcuvintelor.blogspot.com/
Aş vrea să argumentez de ce tocmai ele 5.
  • Blogul lui Rose a fost primul pe care l-am descoperit şi m-a vrăjit cu stilul ei;
  • Blogul Annei l-am descoperit pentru că ea a fost prima care a apăsat butonul de ‘Follow’ încă de la prima postare şi chiar mi-a plăcut ceea ce scrie ea;
  • Blogul fetelor mele dragi de la Love for Books este unul de suflet pentru mine pentru că am descoperit în ele 2 un sprijin enorm şi le-am adorat încă din secunda în care am văzut cât de bine scriu;
  • Blogul lui Gio este foarte bun pentru când mă simt prost- intru mereu pe el, chiar şi când mă simt bine- pentru că are nişte poezii absolute superbe şi o manieră de a scrie foarte frumoasă;
  • Iar blogul Ellei este la fel de proaspăt ca şi al meu, cu câteva zile mai mare, şi este foarte frumos şi relaxant de citit, de câte ori îl citesc îmi oferă un moment de relaxare şi destindere.

Poti determina persoana care se ascunde in spatele monitorului dupa ceea ce scrie pe
blog ? Daca da , argumenteaza !

Nu neapărat, adică omul poate se simte atât de prost în viaţa reală încât pe blog scoate la iveală adevarata lui natură pe care nu ai cum să o vezi. Fiecare scrie cum simte: fie are poezii despre dragoste- nu trebuie neapărat să fie vreun Romeo suferind sau o Julieta visătoare, fie are poveşti triste- nu înseamnă că este vreun introvertit- sau, pur şi simplu, îşi aşterne gândurile de moment pe o foaie şi le dă glas. Nu spun că există bloggeri mincinoşi şi falşi- departe de mine gândul- spun doar că fiecare e ceea ce vrea să fie !


Ce sfaturi le dai altor bloggeri ?

Păi, nu că aş fi în măsură, dar cine vrea să mă asculte ok: Scrieţi cum vă simţiţi voi mai bine, fiţi cine vreţi să fiţi atâta timp cât scrieţi cu inima deschisă şi o faceţi cu plăcere. Ceea ce scrieţi poate însenina ziua cuiva, aşa că scrieţi cât mai bine pentru cei care vă urmăresc.


Finalul iti aparine , trasmite un mesaj tuturor celor ce citeste acest interviu .

Hmm cred că am vorbit destul de mult şi aşa, dar fie hai să-ţi fac plăcerea asta.
 Mesaj pentru voi: Fiecare zi este unică în felul ei, poate nu şi memorabilă, dar noi avem puterea, prin ceea ce scriem (fie noi bloggeri) sau prin ceea ce facem (fie noi cititorii), să punem un zâmbet pe faţa cuiva, să-l punem pe gânduri sau să-i arătăm o lume pe care nu o cunoaşte. Este, pot spune, de datoria noastră să facem din pasiunea noastră un ajutor pentru cel de lângă noi- şi nu sunt doar vorbe goale, sunt gândurile mele sincere.
Am scris foate mult şi sper că nu am dat-o în bară !! Din partea mea aveţi un sincer ‘Mulţumesc’ pentru că aţi avut curiozitatea şi răbdarea să citiţi tot ceea ce am zis. Vă urez să aveţi parte de multe zâmbete- fie rele, fie sincere- pentru că ‘Ce nu te omoară, te întăreşte !!’.   XoXo, Adry ♥
Share:

3 comentarii:

  1. Ce dragut e interviul!:) Suntem mandre ca apare si blogul nostru in lista mentionata de tine, Adry:*.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place blogul ei...numai interviuri iei de la cei mai interesante persoane.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!