02.08.2012

Eu si televiziunea

Astazi m-am decis sa pornesc si eu TV-ul... WOW... Dublu ,,Wow" . Mda...spun asta pentru ca eu pornesc televizorul o data la cine stie cat timp , televizorul ramane ultima alternativa in cazul in care nu am absolut nimic de facut.
Asa ca am deschis Tv-ul...mare prostie am facut. Am butonat eu telecomanda care arata exact ca noua dupa 3 de zile de cand o am si butonez eu asa si butonez circa 80 de canale si singurele lucruri pe care le vad sunt : politica , manele , stiri care cuprindeau crime si sinucideri , o caruta de publicitate si restul doar politica.
Deci mi-am pierdut 15 minute din viata in fata unor bazaconii . Dupa ce ca pornesc si eu tv-ul doar cand e sarbatoare nici macar atunci nu gasesc ceva interesant . Sa nu credeti ca nu deschid tv-ul pentru ca-mi pune cineva restrictie , nici gand...am propriul tv dar pur si simplu atunci cand doresc sa aflu ceva ...caut pe internet. Atunci cand doresc sa vad ceva...ma uit pe internet . Atunci cand vreau sa ascult muzica...o fac la calculator . Adica de ce sa stau sa butonez prin ceea ce-mi impun altii sa vad cand pot intra pe net si sa vad ce vreau eu... LOGIC !

Daca providerii de tv din tara ar face un pachet de abonament cu doar 6 canale (cele de muzica : MTV , U , Music Channel etc) cred ca la acela m-as abona fiindca sunt singurele posturi pe care las tv-ul deschis... asta cand il las.

Si de ceva vreme nu mai am idei pentru articole. Nu stiu ce am in ultima perioada dar am o imensa lipsa de idei... Asa ca daca aveti o idee pentru un articol va rog sa-mi spuneti.

Tu la ce te uiti la tv ?
Share:

6 comentarii:

  1. Eu mă uit la politică, meciuri de fotbal, uneori filme și ceva emisiuni interesant, dar nu în ultimul rând la desene :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma uit la desene ia la unele emisiuni. deobicei seara cand ma pun in pat ma uit. Ziua in niciun caz :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. In ultima vreme NUMAI politica e la Tv. Da' cum au inceput Jocurile Olimpice de vara, numai pe canalele care le difuzeaza ma uit. :))

    Criss

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mă uit la TV în fiecare seară!Antena 3 la greu:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu...nu m-am mai uitat de cativa ani la TV, de fapt, mint, ma uit la o emisiune de muzica live pe KBS TV, dar si asta...rar, in rest, deloc!

    RăspundețiȘtergere
  6. De obicei ascultam antena 3, apoi m-am dat pe rtv, mai multi invitati care te fac sa razi :D

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!