03.08.2012

Pe campie...

Cum idei pentru teme nu am...va plictisesc cu alte amanunte.

1. Somnul. Nu stiu ce la ce s-a gandit Connect-R cand a facut melodia ,,Vara nu dorm" pentru ca eu vara dorm de rooop . Nu stiu de ce dar am o doza de somnolenta acuta in mine incat si animalele din jur adorm atunci cand ma apuc sa casc .

2. A trecut jumatate din vara si nu am facut mare lucru si va trece si cealalta jumatate si tot nu voi face mare lucru. Obiectivele principale nu mi le-am atins (adica sa iau bacul din prima sesiune si sa ma duc la concertul lui Jessie J pe care l-a avut la Mamaia pe 28 iulie) si alte obiective nici nu mai am . Adica mi-am ratat vara...acum singurul lucru pe care il fac este sa invat la matematica pentru sesiunea a doua . mda...dar daca vara asta a fost asa , promit ca in urmatorul an , adica in urmatorul anotimp de vara imi voi lua revansa... Feriti-va ca viiiiinnnnnnnn !

Siiii...3 : Am o lene in mine incat si lenei din mine ii este lene . Parca si timpul se misca in reluare , oare numai eu am impresia asta?  Siiii...astept sa treaca cat mai repede luna aceasta , august si sa vina septembrie...abia astept .

Daca mai aveti propuneri de teme va rog sa mi le lasati !
Share:

10 comentarii:

  1. Nici eu nu am găsit niciodată sensul piesei ,,Eu vara nu dorm"..NEVER EVER.

    RăspundețiȘtergere
  2. Vara nu dorm?
    Varianta mea sună aşa:
    "Eu vara prea dorm, vara prea dorm!! Am prea mult sooomn, am prea mult sooomn!"
    Pot să compun o întreagă piesă pe loc acu' dacă vrei:))
    Mda, nici la mine nu a fost o vară mirobolantă.
    Am pierdut-o. La anul am examen, o să fiu în focuri aşa că am dormit vara asta şi pentru anul şcolar care vine.:))

    Te aştept pe la mineee!
    >:D<

    And, btw, don't be saaaaaaad, în toamnă e mai bine cu bacu'. Mai bine mai târziu decât niciodată!
    PS: cui îi place matematica?:|

    RăspundețiȘtergere
  3. Cică Connect-r se gândea la tatăl lui ce nu poate dormi . :))
    Oricum , deja a devenit prea populară . Și "False" Story .

    RăspundețiȘtergere
  4. 1.Vara nu dorm. Ce prostie. El doarme de rupe :-j
    2. Ma crezi ca am facut fix acelasi lucru ca si tine? Nimic ? :|

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, Viorel!Indraznesc sa iti scriu pentru ca am vazut ca esti cu mult, mult, mult....(nu mai countinui) mai experimentat in ale internetului decat mine.De curand, cineva a postat cu numele meu pe tpu o intrebare pe care eu nu as fi pus-o in ruptul capului pentru ca nici nu am in gand asa ceva.Cred ca unul din ''prieteni'' a facut acest lucru si as vrea sa aflu cine prin orice metoda(IP sau mai stiu eu ce).Stii tu vreo metoda?

    In al doilea rand, vreau sa te rog daca ma poti ajuta cu blogul sa il organizez pe diferite subpagini sa le numesc, de tipul celor pe care le ai tu pe blogul tau(Contact, Pagina de pornire etc).Ai fi dispus sa faci acest lucru?

    Cu multe multumiri,
    Mireille

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu vara dorm mai mult ziua pt ca ma culc fr tarziu :)) si vara asta trebuie sa faci ...nimic. Sa lenevesti ! de aia e vara si avem vacanta, noi elevii .

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu sunt atat de somnoroasa si lenesa vara!Ma enerveaza ca sunt asa,pentru ca atunci cand incepe vacanta am atat de multe planuri:"sa invat franceza,sa aflu mai multe despre cultura indiana,sa citesc carti in engleza" si nimic din toate acestea nu se intampla din cauza faptului ca las timpul sa se iroseasca.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Raisa : Nici eu...
    @Rebeca : Si varianta mea la fel suna :) La noi nu e nici-o diferenta intre prima si a doua sesiune , dar speram sa iau din prima sa termin mai repede cu examenele astea.
    @Oana : Nu stiam ca s-a gandit la tatal sau :)
    @Flyerboy :Te cred :D
    @Mireille : Te ajut cu cea mai mare placere. Ti-am scris un comm pe blogul tau cu restul ,,detaliilor" :D
    @S. : Si eu fac la fel , ma culc la ore tarzii si ma trezesc la ore tarzii , iar dupa 3 ore de stat treaz si de la atata lenevit , dupa-amiaza iar dorm :) Da ai dreptate...si eu sunt inca elev pentru ca inca nu am terminat cu bacul :D
    @Azucena : Si eu mi-am facut planuri pt vara asta dar nici macar unul nu s-a indeplinit asa ca m-am decis sa las totul sa mearga de la sine si sa nu mai fac planuri :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu am dormit vara asta mai mult ca niciodata :)))
    Mult succes la Bac :>

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) La fel si eu: lenei ii este lene in mine :P

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!