08.10.2012

Cariera mea de blogger

Am primit o leapsa de la Ana (annitu) si ii multumesc din suflet pentru ca mi-a pasat-o si mie.Multumesc mult de tot , Ana :*
Leapsa a fost realizata de Mistocareala.ro

1. De ce bloggingul? 
Mereu mi-am dorit sa ma afirm , sa imi spun gandurile , ideile , parerile , creatiile mele (aici ma refer la poezii)fata de anumite lucruri si am considerat ca un blog reprezinta locul potrivit. La inceput nu aveam fixata notiunea de ,,blogging" si nici nu stiam cu ce se mananca. Tot ce am invatat , am invatat pe parcurs de la cateva persoane minunate si de la descoperirile mele ;))

2. Câte bloguri ai avut? Şi câte ai a momentan? 
In total am avut 8 bloguri. Astazi mai am active 4 : VIZIUNI DIN VIATA ; POEZII DESPRE POEZII ; MOVIE TIME si GANDURI RATACITE !
Blogul Ganduri Ratacite este intr-un parteneriat cu o prietena , Dudus careia ii multumesc tare mult ca a avut incredere in mine >:D<


3. Care a fost primul tău blog? Şi care este actualul? 
Primul blog a fost VIZIUNI DIN VIATA care a stat activ 30 de zile si pe care l-am abandonat (nu l-am sters) deoarece abia avea 2-3 accesari pe zi! Imediat am deschis blogul POEZII DESPRE POEZII si dupa 2 luni m-am reapucat de munca pe acest blog.

4. La ce vârstă ai avut primul blog şi ce vârstă ai acum? 
Primul blog l-am deschis la varsta de 18 ani...fix! pe data de 3 iunie cand sunt eu nascut ! Acum am 19 ani si 5 luni ! Deci 1 an si 5 luni activitate in blogosfera romaneasca !

5. Primul blog şi-a atins apogeul pe care presupun că l-ai stabilit? Dar actualul blog? 
Nu am pornit la drum cu un target si sunt multumit de nr. de accesari pe care le am si ma bucur ca sunt persoane care citesc cu drag ceea ce scriu si sper din tot sufletul ca ceea ce scriu sa ii ajute ! Iar ca notatie : primul blog este actualul :D

6.Ce gânduri "urâte" aveai când ţi-ai făcut primul blog? Ştiai ce te aşteaptă? 
Nu am avut ganduri urate absolut deloc fiindca nu am avut de ce. Stiam ca cititorii o sa se imparta in doua : oameni care o sa ma incurajeze in ceea ce fac si oameni care nu o sa faca asta si care urasc la propriu ceea ce fac (hateri).

7.La început ştiai că se poate face bani din blogging? 
Nu stiam ! Si nu am stiut o perioada lunga de timp.

8. Câţi bani ai câştigat din blogurile tale? Şi după cât timp de la înfiinţarea blogului ai scos banii? 
Nu am castigat deloc bani dupa urma blogurilor. Nu ma intereseaza sa monetizez !

9.Ai avut gânduri de abandonare a blogului? De ce ai vrut să abandonezi? 
Desigur ! Toti cred ca am avut ... Insa eu le-am avut la inceput cand am pornit la drum cu descurajari in loc de incurajari dar am hotarat sa nu tin cont de hateri si deci...iata-ma aici ! Si de atunci nu am mai avut niciodata ganduri de abandonare !

10. Te-ai lăsa de blogging? Dacă da, care ar fi motivul?
Nu m-as lasa niciodata de blogging. Imi place tot ce tine de blogging si nu doresc sa ma las niciodata de asta , totul a devenit o pasiune pentru mine ! Se pot intampla lucruri neprevazute in viata si sa pot lipsi o perioada de timp de pe blog dar daca se intampla asta fac una din cele doua lucruri : ,,angajez" cativa autori care sa posteze constant pe blog sau imi anunt lipsa pentru o perioada de x saptamani si cand revin imi reiau activitatea , dar de lasat nu ma las niciodata !

*Leapsa o poate prelua oricine !

Share:

12 comentarii:

  1. Wow ai avut 8 bloguri inainte :o da chiar iti plac blogurile nu gluma. :D eu pe al meu il am cam de 3 ani dar inainte nu eram asa acitva pe el.Ai facut foarte bine ca nu ai luat hateri in seama tu faci ceea ce-ti palce si asta e tot ce conteaza. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. ce ma bucur ca nu ai renuntat la blogul asta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. 8 bloguri?? Alooleeeuu!! Încă puțin și mă întreci :))! Diferența e că eu sunt un părinte ingrat, le fac, postez pe ele și apoi le abandonez :))! Câteodată chiar mi-aș dori să știu numărul exact de bloguri ''din flori'' pe care le am!

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi eu am avut în jur de 8-10 bloguri =)
    Ţine-o tot aşa.

    RăspundețiȘtergere
  5. ar fi dragut sa pui un link catre cel care a creat-o . adica eu..

    Mistocareala.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK. Scuze...nu am stiut ca tu ai ai facut leapsa! S-a rezolvat :)

      Ștergere
    2. multumesc.. articolul a fost promovat pe buculesei.eu

      un alt blog de-al meu..

      vezi aici linkul - http://buculesei.eu/vinerea-recomand-articole/

      Ștergere
  6. am facut si eu aceasta leapsa pe blogul meu comunicarepr.ro :)

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!