14.05.2013

Afacerile cuprind si spatii de depozitare

Afacerile care cuprin marfa (supermarket-urile, producatorii de mobila si multe altele) au nevoie de spatii pentru depozitarea marfii in deplina siguranta.
Cum spatiile de depozitare sunt foarte putine la numar in ceea ce priveste inchirierea, disponibilitatea acestora este foarte mica, fiind multe cereri din partea anteprenorilor.
In timp ce navigam pe internet, am dat peste un site care vine in ajutorul afacerilor pe baza de productie care au nevoie de spatii de depozitare, iar site-ul este: http://www.valad.ro

Putem observa cu usurinta disponibilitatea spatiilor de depozitare, iar in caz de nevoie, ii putem contacta cu incredere pentru fiindca ei sunt dispusi sa ne aloce spatiul lor pentru nevoile noastre.
Mari firme si magazine din Romania folosesc spatii de depozitare inchiriate, pentru ca ei stiu ca marfa conteaza cel mai mult pentru client si are grija ca aceasta sa fie depozitata intr-un loc sigur si optim pentru mentinere.


Majoritatea locurilor de depozitare disponibile sunt in Bucuresti, deoarece capitala reprezinta "nucleul" iar daca firma ta se ocupa si de distribuirea marfii la domiciliu, capitala este reprezinta cel mai bun loc de "plecare".
Fotografia de mai sus este preluata de pe site-ul lor, si este de precizat ca nu este singura.Voi puteti intra pe site si sa aruncati o geana peste locurile pe care ei le pun spre inchiriere si o sa observati ca se merita pe deplin sa optati pentru inchirierea unui astfel de spatiu.
Sunt sigur ca preturile sunt optime pentru inchirierea unui astfel de spatiu, dar trebuie sa se stie un lucru: calitatea se plateste!
Prin acest articol incerc doar sa va prezint o optiune pentru afacerea dumnevoastra si sa va fiu ghid pentru cea mai buna alegere pe care o puteti face. Multi sunt cei ce ofera spatii de depozitare, dar putini sunt aceia care ofera calitate si garantie.
Nu indemn pe nimeni sa mearga pe aceeasi lungime de unda cu mine,dar le spun sa se gandeasca ce conteaza pentru marfa lor si ce conteaza pentru client, iar atunci cred cu tarie ca vom rezona.
Nu va mai retin mult cu vorbele mele, va las si pe voi sa aruncati o geana pe site si sa va convingeti singuri de aceasta treaba si o sa observati ca nu am vorbit degeaba aici, prezentand toate aceste lucruri.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!