21.05.2013

Cum consideram noua generatie? - Intrebarea saptamanii

Saptamana trecuta am lansat o intrebare la care am asteptat sa raspunda mai multi, nu doar doua persoane. Dar le multumesc din suflet pentru ca si-au sacrificat cateva secunde si mi-au raspuns la aceasta intrebare.
Va multumesc si sper ca o sa participati la urmatoarea intrebare cu un raspuns.

Cum consideram noua generatie?
Andreea Tincu: Noua generatie este constituita din foarte multe manelisme si lipsuri de respect, educatie si cultura. Pe zi ce trece aceasta generatie devine tot mai nepotrivita vremurilor in care traim, in care ar fi nevoie de cat mai mult sprijin din partea lor pentru a face aceasta tara sa prospere.

Iulisa:Nu suntem un popor prost, dar prin lipsa noastra de atitudine, nulitatile ajung sus eclipsand valorile.Exista conflict intre generatii de cand e lumea si nu a disparut civilizatia, nu va dispare nici de acum incolo.Atata timp cat nimeni nu mai apreciaza cinstea, corectitudinea, adevarul si este important doar cati bani si ce relatii sau pile ai nu stiu daca se mai poate face ceva pentru oamenii de rand, care trudesc zi de zi pentru un salariu de doi bani, care se lasa calcati in picioare de niste oameni de nimic (dar care au bani) pentru ca altfel si-ar pierde locul de munca.

(Eu)Dragomir Mihai-Viorel: Cred cu tarie ca noua generatie este foarte complexa din multe puncte de vedere, dar dusa si pe aratura, partial. O noua societate in care banii conduc oamenii, in care tinerii au creierul spalat de prostia promovata pe internet si prin intermediul televiziunii, o generatie in care daca nu esti la "moda" esti un ratat si un nimeni cu viitor ratat si o generatie plina de efect de turma.


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!