29.05.2013

Intrebarea saptamanii: De ce renuntam la vise?

Speram dupa prima intrebare sa reusesc sa cresc la numarul de participanti la aceasta rubrica, dar daca decat la doua persoane le face placere sa participe la aceasta activitate, asta e!

De ce renuntam la vise?

Andreea Tincu: In momentul in care renuntam la vise, renuntam la o parte din noi fiind prea egoisti sa continuam un drum pe care ar trebui sa-l umplem cu aspiratii si idealuri. Desi dorintele par a fi un cliseu, in cele din urma cand acestea se indeplinesc ne dau o satisfactie foarte partinitoare. Nu trebuie sa uitam ca un esec este doar o scurta secventa din marele razboi al vietii. Asadar, nu trebuie sa renuntam la vise!

Alina Marghescu: uff cat de mult putem sa dezbatem acest subiect! Renuntam la vise pentru ca de cele mai multe ori suntem dezamagiti, pentru ca nimic din ceea ce credem noi nu se intampla. Renuntam la vise, atunci cand pesimistii din jurul nostru ne arata cu degetul si spun ca suntem prea visatori, ca traim intr-o alta lume. renuntam la vise pentru ca ne este teama ca nimic nu se va realiza si ne lasam prada momentului, soartei...

Dragomir Mihai-Viorel(eu): Renuntam la vise din momentul cand incetam sa mai avem incredere in noi si in propriile puteri. Daca nu exista in noi, dorinta de reusita, nici macar nu mai visam la ceva anume.

Multumesc Andreea si Alina ca ati participat la intrebarea din aceasta saptamana. In cateva momente voi posta pe pagina de facebook noua intrebare a saptamanii!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!