30.05.2013

Prezent la FOTOGENICA

BlogAwards impreuna cu F64 pun la bataie doua invitatii la Fotogenica 2013! eveniment dedicat fotografilor profesionisti dar si amatori pentru a-si imbunatati cunostintele in domeniu si pentru a testa echipamentele Cannon, fiind sponsorul oficial al acestui eveniment care are loc in perioada 7-9 iunie la Bran.
Ideea campaniei este de a convinge ca sunt doritor sa particip la aceasta campanie si chiar asta incerc sa fac.

Imi doresc tare mult sa particip la acest eveniment, sa testez echipamente de ultima generatie, sa iau parte la workshop-urile foto si video si sa-mi dezvolt cunostintele in ceea ce priveste fotografia.
Dupa participarea la acest eveniment, as face un review in care sa povestesc tot ce s-a intamplat acolo, as arata fotografii cititorilor acestui blog si practic, i-as indruma sa urmeze "calea fotografiilor".
O fotografie nu reprezinta doar o coala speciala, colorata in care este imortalizat un moment din viata unui om! O fotografie inseamna arta fotografului si paleta de culori prezenta pe foaie, fiindca un fotograf are misiunea de a capta sentimentele, nu doar momente, in aparatul de fotografiat.
De aceea, orice informatie in plus ne ajuta, ne dezvolta, iar cu timpul, ne permite sa evoluam in acest domeniu.
Atunci cand ai o "chemare" spre fotografie, aceasta trebuie urmata fiindca atunci cand fotografiezi oamenii color, le surprinzi hainele, cand fotografiezi alb-negru, le surprinzi sufletele. (Ted Grant).
Multi sunt cei care au aceasta pasiune si se apuca de fotografiat diverse lucruri, sperand sa evolueze iar dupa un timp, renunta la aceasta pasiune, din pacate; dar ceea ce ei nu stiu este faptul ca primele sute de fotografii sunt proaste, pe urma este pregatit sa evolueze in acest domeniu, fiindca evolutia inseamna
Arta fotografiei se invata, nu se dobandeste peste noapte, dar cine are rabdarea si echilibrul de a invata, va cunoaste o adevarata arta!

De aceea exista Fotogenica...


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!