21.06.2013

Cursuri pentru copii la Sarida Kids Club




Copii reprezinta lumina zilelor noastre in momentele de furtuna, ei sunt cei ce nau putere, ce ne imping sa mergem mai departe si care ne aduc un zambet pe buze oricand, prin gingasia lor.
Evolutia copilului nu se face doar pe perioada scolii, ei trebuie sa urmeze si alte cursuri pentru dezvoltare.
Unii aleg cursuri pentru copii de dans, pentru ca ei sa invete noi pasi de dans, sa cunoasca ritmul si sa se miste in ton cu muzica. Aceste activitati il relaxeaza dar in acelasi timp, ii si dezvolta spiritul de munca, de participare, spiritul de concurenta, dar cel mai important conteaza ca aceasta activitate sa fie facuta din placere.
Cel mai bun club pentru copii il reprezinta Sarida Kids Club, ei sunt cei care se gandesc la copii nostrii, ca ei sa-si dezvolte capacitatile si sa participe la diferite activitati extrascolare pe perioada verii.
Stiu ca unii copii nu prefera ca pe perioada verii sa se "angajeze" in alte activitati si opteaza pentru relaxare, acasa sau plimbari prin parc. Nu trebuie sa il fortati sa mearga, acest lucru nu ajuta, ba chiar inrautateste situatia. Trebuie sa il convingeti de buna voie sa mearga, sa-i aratati ce lucruri frumoase are de pierdut daca nu vrea sa mearga la scoala de vara sau o alta metoda ar fi sa mergeti cu el la petreceri pentru copii.

Sarida Kids Club va pune la dispozitie diferite ateliere de pictura, dactilopictura, de teatru si multe altele. Desigur, copii pot opta si pentru balet si dans modern, miscare ritmica si club de weekend.
Pentru cei care isi duc copii frecvent la Sarida Kids Club exista abonamente la super-pret:

- Abonament Art&Craft - 4 Sedinte -80 lei
- Abonament ALL INCLUSIVE 6 luni -1200 lei

  • Permite participarea la 3 ateliere/saptamana la oricare dintre atelierele de creatie, in limita varstei si a locurilor disponibile in salaVor avea acces la locul de joaca Vor socializa cu alti copiiIsi vor dezvolta imaginatia si spiritul practic
    - Abonament ALL INCLUSIVE 3 luni -600 lei
  • Permite participarea la 3 ateliere/saptamana la oricare dintre atelierele de creatie, in limita varstei si a locurilor disponibile in sala
  • Vor avea acces la locul de joaca Vor socializa cu alti copiiIsi vor dezvolta imaginatia si spiritul practic

    Cea mai buna alegere pe care o puteti face pentru copilul dumneavoastra este Sarida Kids Club, dar nu uitati ca orice alegere facuta, trebuie realizata de comun acord.
    Copilul dumneavoastra trebuie educat, ajutat sa isi descopere talentul, sa devina creativ, sa faca ceea ce-i place si sa se distreze, iar toate astea se pot face intr-un singur loc: Sarida Kids Club.


  • Share:

    0 ♥♥♥ care bat:

    Trimiteți un comentariu

    Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
    Fara insulte!
    Fara injurii!