23.06.2013

Furtuna in paradis - Sandra Brown

Vreau sa multumesc librariei online Libris pentru cartea Furtuna in paradis. Intrand pe pagina lor, o sa gasiti o multitudine de carti in engleza si romana.


Ador cartile in care gasesc dragoste, pasiune si in care se vorbeste despre frumusetea oamenilor si a trupului creat de Dumnezeu. Acest lucru m-a facut sa aleg aceasta carte pentru a o citi. Insa, aceasta carte are avantaje si dezavantaje.
Cartea are un sablon precum al unei telenovele bune,personajele sunt putine la numar, nu are intriga iar personajele secundare apar doar in anumite pasaje, atent selectionate.
Cartea este simpla, si prezinta viata a doua personaje care provin din medii sociale diferite: Shay pozeaza nud pentru arta iar Ian este preot.
Marea poveste incepe cu Celia, mama lui Shay care o invita pe aceasta sa-si cunoasca noul tata, pe John. Ajunsa in noua casa in care mama ei va sta cu John, Shay il cunoaste pe Ian (fiul lui John) in circumstante jenante: il vede gol la baie.


"Se uita uluita cand un picior lung si musculos iesi din cabana de dus. Talpa bine conturata si cu o bolta inalta pipai dupa un covoras de baie inainte de a se fixa ferm pe el. Piciorului ii urma un corp zvelt. Un brat vanjos, cu o mana ce sufera sensibilitate si forta deopotriva, trase un prosop de pe suportul prins pe usa cabinei de dus. [...] Apa se scurgea pe trupul acela superb in mici firicele de cristal ce atrageau atentia asupra texturii si nuantei pielii bronzate. Picaturile de apa formau broboane pe parul intunecat si cret ce-i acoperea pieptul lat si-i impartea abdomenul plat printr-o fasie de satin negru. Muschii spatelui ii jucau lin sub piele cand se misca. Picioarele ii zvacneau de muschi tari si subtiri.Fesele ferme se incordara cand se apleaca peste chiuveta sa-si priveasca reflexia in oglinda. Isi arunca neglijent prosopul in jurul gatului si isi trecu degetele fine prin coama de par negru si ud."
                                                                                                                         (fragment din carte)

Ian si Shay au principii diferite dar Shay se foloseste de experienta din modeling nud pentru al atrage pe Ian.
Povestea de dragoste se aprinde din primul capitol dar relatia lor intampina noi piedici: orgoliul si principiile fiecaruia.
Cum vor evolua lucrurile? Asta ramane pe voi sa aflati. Cum? Cumparati cartea...

Va doresc lectura placuta!
Share:

Un comentariu:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!