05.06.2013

Placerea de a citi

Cu trecerea timpului si evolutia unor generatii, pasiunea pentru carti a scazut, iar tinerii sunt pasionati mai mult de jocuri pe calculator sau alte activitati tehnologice.
Tocmai i-am spus "evolutie" dar defapt vorbim de o involutie a oamenilor daca ei aleg sa se desparta de carti, fiindca ele sunt cele care ne dezvolta intelectul si ne imbogatesc vocabularul.

"Daca nu citesti, inseamna ca esti mort de mult!" (Dragomir Mihai-Viorel)
Sa citesti o carte inseamna sa te desprinzi de aceasta lume, de aceasta realitate, de tot ce te inconjoara si sa intrii pe un taram al unei povesti pe care il exploatezi cu fiecare fila citita. Aventura si suspansul se regasesc in fiecare rand citit, iar o data cu finalizarea unei carti, te reintorci in realitate cu un bagaj de cunostinte mai bogat.
Nu am trait pe vremea regilor, al castelelor si al printeselor, dar cu ajutorul unei carti, putem trai pentru cateva momente, cu ajutorul imaginatiei, intr-un astfel de loc.
Pentru tinerii pasionati de lectura si care iubesc arta cartilor, exista Libris, singurii care au o legatura stransa cu pasionatii de literatura si care asigura calitatea la cel mai avantajos pret.
Cele mai noi carti, cele mai cautate, cel mai rar gasite in alte parti...toate se gasesc la Libris.
Ma bucur ca exista aceasta librarie online care ne este dedicata noua, de unde ne putem cumpara foarte rapid si sigur cartile si ne putem lua doza zilnica de literatura.
De fiecare data cand imi cumpar o carte, am obiceiul sa-i miros filele, ador acel miros si cum o cumpar, imediat ma pun pe citit si doresc sa o termin cat mai repede posibil.

Libris - placerea de a citi!
Share:

Un comentariu:

  1. unii sunt mai "realisti" de asta nu citesc. din moment ce nu gasesc utilitate practica in asta nu vor deschide prea curand o carte. s-au cam schimbat vremurile.

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!