25.06.2013

Un nou grad de inteligenta: Lenovo A830 Dual Sim

Pe zi ce trece suntem in cautarea celor mai inteligente telefoane,care sa ne ofere performanta, capacitate de stocare mai mare ,calitate si toate astea la un pret cat mai bun.
In cautarea mea de asa ceva si in pornirea aventurii pe internet in marea misiune, scopul meu a fost atins rapid la gasirea acestui Lenovo A830 dual sim ,pregatit sa ne surprinda cu tehnologia de prima clasa.
Acest telefon inteligent este foarte placut la atingere, foarte usor, avand o greutate de doar 165 de grame.
Un avantaj foarte bun al acestui telefon este faptul ca suporta doua cartele, ceea ce pentru mine inseamna UTIL in tot sensul cuvantului. Nu o sa mai fiu nevoit sa umblu cu doua telefoane in buzunar: cel personal si cel de servici'.
Telefonul are un display capacitiv de 5 inch, cu o rezolutie de 960x540 si 16 mil. de culori. Camera foto este una de 8 MP cu care puteti imortaliza cele mai frumoase momente din viata dumneavoastra.
Pentru cei ce nu sunt dispusi sa astepte sa se incarce o aplicatie pe telefon, acest telefon este ideal fiindca acesta vine cu un CPU de 1.2 Ghz Quand-Core si 1 GB Ram DDR3.
Mai devreme am punctat un subiect din lista si anume, spatiul de stocare. Acest telefon permite un card de memorie pana la 32GB ceea ce inseamna destul de multa muzica, video-uri, imagini, fotografii si jocuri.
Acest smartphone este ideal sa-l folositi in calatorii, la serviciu, la domiciliu...oriunde, deoarece se adapteaza foarte usor nevoilor dumneavoastra.
Am vorbit despre design, despre necesitatile oamenilor, ce doresc acestia de la un smartphone si despre performanta acestuia, iar acum a venit randul sa vorbim si despre pret.
Acest smartphone poate fi achizitionat la pretul de doar 995.00 Lei! Un super-pret la o astfel de tehnologie...

De astazi, ai cea mai avansata tehnologie la degetul tau mic.
Cumpara acest smartphone si ramane tehno-loghat la performanta!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!