22.06.2013

Violenta asupra femeii


Stiti ce-mi place cel mai mult la noi, romanii? Ca mereu ne trezim dupa, in loc sa o facem la timp. Si nu, nu ma ofer la trezirea dupa un somn bun de 10 ore...

Subiectul "violenta" este cunoscut la ora actuala de orice locatar al acestei tari si ca foarte foarte...foarte multe femei sunt batute de sotii lor. Ani sau zeci de ani nu s-au luat deloc masuri in privinta asta, trebuia mai intai sa se intample ceva pe care sa-l mediatizam si pe urma sa ne trezim si noi.
Subiectul Alexandra Stan si bataia pe care a primit-o de la impresarul ei este dezbatut la fiecare colt de strada si prin toate magazinele din orase, iar dupa ce acest fenomen a luat amploare, pentru ca... deeee, este o artista si este cunoscuta in Romania,si-asa s-au trezit si oamenii la realitate, sau macar...asa ar trebui. Acum toti apara femeia, toti sunt buni samariteni si o sustin pe Alexandra in cele intamplate, autoritatile "se lauda" ca apara femeia in fata abuzului fizic s.a.m.d.
Conform unor sondaje, aproximativ jumatate din femei sunt batute de catre "marea lor iubire". La felul cum evolueaza lucrurile in aceasta privinta, cred ca femeia o sa ajunga sa-si aleaga barbatul dupa alt criteriu: sa nu fie violent! Sa fie cum sa fie, dar macar sa nu o bata... Jalnic! Patetic! si ma abtin sa nu spun mai multe.

TREZITI-VA BAAA! Femeia nu este egala cu barbatul in tara asta! Gandirea asta comunista a oamenilor ne duce la vale... M-am saturat de oamenii astia!!!
Valoarea unei femei sta in ochii barbatului care o priveste, pentru ca societatea, demult a neglijat femeia in privinta asta!
Share:

2 comentarii:

  1. Așa s-a ajuns! Trebuia ca o artistă să își ia câteva ca autoritățile și toți avocații și ce or mai fi să se trezească MOMENTAN la realitate. Pe lângă asta, nici umorul nu lipsește. De exemplu celebra Bahmu cu tigăile ei Dry Cooker, a spus la Acces Direct că femeile agresate fizic, să le trântească o tigaie în cap partenerilor. Nu glumesc! Ea a spus-o cu gurița ei! Și mă enervează așa zișii jurnaliști. Alexandra Stan era în spital bătută și vai de mama ei, și ăștia la emisiuni vorbeau de carieră, de modul cum cânta dar de cazul în sine...mai puțin. JALNIC!

    RăspundețiȘtergere
  2. Autorităţile se laudă că apără femeia..dar când o simplă femeie din popor apelează la ei pentru ajutor în cazul în care femeia este abuzată..ei nu se bag! Nu intră în atribuţiile lor.
    Spune-ai că femeia va ajunje să îşi aleagă bărbatul după un criteriu şi anume să nu fie violent..dar cum poate ea să ştie acest lucru?Dă în cărţi? În bobi? Niciodată nu vei ajunge să îţi cunoşti îndeajuns jumătatea..

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!