29.07.2013

Anunturi si vanzari online

Cu ani in urma, anunturile la ziare erau la mare cautare. Oamenii plateau pentru a scrie un anunt in mica publicitate, lucru care anunta vanzarea unei case, a unei masini, cautarea unui loc de munca, oferta de servicii s.a.m.d.
Si in ziua de astazi se mai dau anunturi la ziare,dar numarul acesta a scazut considerabil odata cu aparitia internetului, fiindca lucrurile au evoluat iar in prezent sunt mai multi utilizatori si consumatori de internet si presa online decat cititori la ziarele tiparite.
Acest lucru i-a facut pe unii oameni sa-si puna mintea la contributie si sa deschida portale de anunturi online, care este la indemana oricui iar cu ajutorul caruia, anuntul tau este vizualizat de mai multe persoane, deci sansele de a vinde ceva sunt mai mari.
Domeniul de vanzari online a crescut consistent de cativa ani pana in prezent si asta datorita efectuarii rapide a tranzactiilor, multe din produse avand posibilitatea de a le achita online fara sa mai faci vreo deplasare pana la o banca si sa stai la un ghiseu sa o rogi pe o tanti sa se miste mai repede fiindca te grabesti.
Ai nevoie de o masina si doresti sa citesti anunturi de vanzari auto? Nu mai este nevoie sa te duci pana la chiosc sa cumperi un ziar pentru a arunca o privire catre rubrica de anunturi si in care poate, ai ghinionul sa nu gasesti ceva dorit, acum intrii pe net, cauti anunturi auto si gata, iar in plus: ESTE GRATIS!
Deci, nu e mai bine asa?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!