03.07.2013

Cine e de vina: femeia ca ridica coada sau barbatul ca incearca?




Mălly Inna Evident ca femeia care ridica coada  E de datoria barbatului sa incerce...e in instinct ! Daca femeia e proasta si cedeaza e problema ei.

Florin Furia Nu asta e datoria barbatului. Doar avem niste pretentii de la noi, nu mai suntem la stadiul de animale, am creat niste civilizatii. Ceea ce ai sus mai sus este doar un stereotip si nimic mai mult.

Cristina Dinu niciunul... caci daca se ajunge acolo nu e viol, ci placere... un fel de "nu sariti ca-mi place" 

Ciobanu Doina Eu nu stiu sa aiba femeia coada....si barbatul, si femeia au sentimente si dorinte si daca se plac pot sa fie impreuna...si la bine...si la rau :)) si pana la urma asta e viata

Cristina Ovesia amandoi.ar trebui sa gandeasca cu capul cu cu organele genitale.

Lidia Maria ambii :))

Andreea Tincu Care femeie este cinstita? Cea care nu e ispitita. Asa spune o vorba din batrani. Eu consider ca si femeia si barbatul au aceeasi vina. Unul fara greseala altuia nu exista. Este evident ca atunci cand femeia ridica coada barbatul este ferm pe pozitii si nu rateaza ocazia. Totodata, atunci cand barbatul incearca sa ridice coada femeii, aceasta nu da inapoi. Asadar, la acest capitol femeia si barbatul sunt la egalitate.

Stefan Stoica Barbatul incearca pentru ca asta e vocatia lui, e cuceritor innascut, e in codul sau genetic. Daca femeia nu e doritoare, el se retrage. La fel, daca un barbat nu doreste sa bage o femeie in pat, nu o face, desi ea e doritoare poate, instinctiv, simte ca el nu isi doreste acelasi lucru asa ca se retrage. Deci vina e impartita!
Share:

5 comentarii:

  1. Ce penibil, la voi femeile au coada?

    RăspundețiȘtergere
  2. La ora actuala este o practica la moda: "just friends, just sex!", evident femeile care se ghideaza dupa aceasta regula au pretentia de a fi numite onorabile!

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!