26.07.2013

Mass-Media din Romania



Am spus demult faptul ca am renuntat sa ma uit la televizor. Cred ca a ruginit ecranul de la nefunctionare...
Extrem de rar mai pornesc televizorul, iar atunci cand fac asta, pornesc doar pe un canal de muzica sau desene animate.
De ce?
Pentru ca m-am saturat sa vad influenta asupra populatiei vanduta taranului de rand, m-am saturat sa vad atata prostie, atata politica si m-am saturat sa vad vedete de carton cum isi etaleaza buzele injectate cu cine stie ce substante sau sanii cu silioane.
Altceva nu vezi la televizorul asta... In trecut erau prezente si emisiunile educative, dar odata cu trecerea timpului, aceste emisiuni s-au dus, iar astazi nu cred ca mai exista nici macar una.
Am inlocuit tv-ul cu internetul. La tv sunt nevoit sa privesc la ceea ce mi se ofera, dar internetul imi ofera ocazia de a privi la ceea ce vreau.
Nu mai sunt nevoit sa citesc un ziar in care pe prima pagina este o siliconata si scrie cu litere mari ca s-a despartit de iubitul ei, de parca asta ar fi fost titlu de prima pagina, acum citesc doar informatia care ma intereseaza pe mine si atat...

Parerea mea pe scurt: Televizorul polueaza la nivel mintal oamenii!


Share:

2 comentarii:

  1. adevar spui! nici internetul nu e foarte util, dar macar aici poti alege la ce sa te uiti:D zi faina kiss <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Complet de acord! Nici eu nu prea mă uit la televizor. Când o fac, urmăresc filme sau seriale, deoarece calitatea este mai bună decât pe internet. Știrile și emisiunile mondene mai mult mă deprimă...

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!