27.08.2013

Cuvinte care schimba minti - Shelle Rose Charvel

Vreau să mulţumesc librariei online Libris pentru cartea Cuvinte care schimba minti. Intrând pe pagina lor, o să găsiţi o multitudine de cărţi în engleză şi română.

Este o carte care te ajuta sa-ti stapanesti limbajul de convingere si sa-l folosesti corect. Esti invatat sa faci profilul LAB a unei persoane, sa o "identifici" si vei fi invatat mici secrete incat sa stii cum sa te comporti cu fiecare gen de persoana.
Vei invata cum sa-ti dezvolti criteriile de selectie, sa le cunosti, pe care sa le ocolesti sau sa nu le folosesti si cum influentezi prin criterii.
Tu faci alegeri cu ratiunea sau doar cu inima? Stii ce riscuri ascunde alegerea ratiunii in anumite alegeri? Crezi ca exista si alte alternative sau alte criterii de selectie?

O carte care te invata profilul psihologic a oamenilor, sa-l descifrezi si sa-l folosesti in favoarea ta. O carte umpic mai grea la citire decat precedenta de profil psihologic, datorita faptului ca aceasta carte te introduce mai mult in aceasta lume psihologica si te invata termeni noi, cu care probabil nu esti obisnuit,dar este o lectura placuta si care are un scop unic: invatarea si dezvoltarea personala.


Deci, ce mai stati? Puneti mana pe mouse si comandati-o!

Nota: 9.5/10
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!