13.08.2013

Fantomele ne stiu toate secretele - Megan Crewe

Vreau să mulţumesc librariei online Libris pentru cartea Fantomele ne stiu toate secretele. Intrând pe pagina lor, o să găsiţi o multitudine de cărţi în engleză şi română.

Din prima pagina a cartii faceti cunostinta cu Cass McKenna, o adolescenta de 16 ani care are ca prieteni doar cateva fantome. Cass nu avea o parere tocmai buna despre colegii ei si ii facea placere sa le stie toate secretele cu ajutorul prietenilor ei, fantomele. 
Ea si-a capacat capacitatea de a comunica cu fantomele dupa moartea surorii sale, Paige.
Cass nu avea o reputatie tocmai buna in scoala, asta dupa ce Danielle s-a asigurat sa fie considerata o ciudata dupa ce prietenia dintre acestea s-au rupt. Cass si Danielle au fost cele mai bune prietene, dar Cass s-a bucurat mai mult de atentia celor din jur si a fost alese sa participe la anumite evenimente, care ulterior le-a refuzat, Danielle s-a simtit marginalizata iar imperiul prieteniei s-a distrus.
Cass stie marele secret in ceea ce priveste situatia lui Danielle. Iubitul ei, pe nume Paul, o inseala cu o alta colega din scoala care ii ofera in parcari putina "actiune sub centura". Cass doreste ca Danielle sa afle si asteapta momentul oportun pentru a rasturna sacul, asa cum facea si cu ceilalti colegi.
Toate aceste lucruri fac parte din zilele normale din viata lui Cass, pana intr-o zi cand Tim, vicepresedintele scolii o vede pe Cass vorbind singura si banuieste despre capacitatile acesteia de a comunica cu fantomele si ii cere ajutorul. Mama lui Tim murise cu putin timp in urma si acesta dorea sa ia legatura cu ea iar Cass il ajuta, iar in schimb ii cere lui Tim sa-i spuna tot ce stie despre Paul si Danielle.
Aceasta este cea mai buna ocazie pentru Cass sa se imprieteneasca cu cei vii...

Recomand aceasta carte!!!
Nota: 10

Share:

Un comentariu:

  1. Am citit și eu cartea! :3 Mi-a plăcut muuuult!

    P.S: Și eu scriu un fel de ,,carte online” ca să zic așa.Dacă te interesează,vizitează : http://www.wattpad.com/user/RaisaMaria1 . O zi bună! :*

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!