06.09.2013

Despre cainii maidanezi - subiect mediatizat

Salut! Probabil o sa fiu injurat pentru ceea ce voi scrie dar imi asum cuvintele.
O sa vorbesc despre cel mai mediatizat subiect la tv - maidanezii din Bucuresti si copilul muscat.
Problema maidanezilor persista de zeci de ani, dar nimeni nu a facut niciodata nimic. Imediat ce un copil a fost victima maidanezilor, toata lumea a luat foc si vor sa omoare cainii fara stapan. Acum v-ati trezit, natiune? Unde ai dormit pana acum? Inainte de acest copil, cati oameni au mai fost muscati de caini? unu...doi...cinci? NU! Sute sau mii....
Masurile care se anunta ca se iau impotriva maidanezilor sunt doar de imagine. Daca vor strange o suta de maidanezi, sa va scrieti pe praguri cu creta si atat. Gogosi vandute la scara industriala, tv-ul strica si minte pe fata.

In tara asta se iau decizii doar de forta majora si in situatii limita, iar in rest, se doarme in post.
Un singur caine daca exista pe strada, exista posibilitatea ca acel caine sa muste pe cineva, deci nu poti veni la tv sa minti populatia ca se strang toti cainii, fiindca nimeni nu va reusi sa scormoneasca Bucurestiul de la blocuri la gherete pentru a gasi si ultimul caine ascuns, mai ales ca vorbim de mii de caini, nu de zeci.

Doar mediatizare si gogosi vandute pentru imagine. Multi vor sa iasa cu fata nepatata din aceasta intamplare, dar indiferent de cum se va finaliza totul, acelor parinti nu le inapoieaza nimeni copilul in viata.

RUSINE!
Share:

4 comentarii:

  1. Cât adevăr.Asta e România,din păcate.Trebuie să așteptăm să moare cineva ca să facem ceva,nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. am vrut sa fac si eu o postare pe subiectul asta, dar mai bine ma abtin :D

    RăspundețiȘtergere
  3. La noi in tara trebuie sa moara cineva ca sa se faca ceva ... daca o sa se si faca acum.Chiar RUSINE!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate. Chiar articolul tau este o dovada a dormitului. Nu cred ca ai mai scris despre cainii astia pana acum. Si nici nu cred ca ai fi scris daca nu se ivea "ocazia".

    RăspundețiȘtergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!