13.09.2013

Domeniul auto in Romania

Unii romani cauta un site cu vanzari masini din alta tara, iar altii cauta un site cu vanzari masini din Romania. Asta se datoreaza faptului ca masinile straine par mai "de fita" cand circuli pe soselele pline de gropi a patriei noastre iar daca ai si un numar strain la masina, deja esti crema cremelor.
Vanzarile de masini la Second-Hand nu a stat niciodata prost fiindca romanii nu prea au bani pentru achizitionarea unei masini noi si apeleaza la site-uri unde sunt puse masini la mana a doua (sau a cinspea) la preturi mult mai avantajoase pentru omul nostru.
Se contacteaza una bucata vanzator, se mai negociaza, ca asa e la roman, pana nu lasi macar 100 lei la pret nu se poate, se stabileste data intalnirii si locatia si apoi se face "afacerea".
Eu unul nu prea am incredere in lucruri la mana a doua, mai ales cand vine vorba de masini. Prefer lucrurile noi si chiar daca e nevoie sa astept (indiferent de timp) fac tot posibilul sa-mi cumpar lucrul dorit din magazin.
Mai strang cureaua daca este nevoie, niste economii pe ici pe colo si intr-un final voi reusi. 
Aceste site-uri sunt ideale pentru oamenii care au un buget mai limitat si doresc sa-si achizitioneze un mijloc de transport de care sa se bucure alaturi de familie.
Dar raman la parerea mea ca lucrul nou nu se poate compara niciodata cu un lucru luat la SH. Sunt utile si lucrurile care au mai fost folosite, nu zic ca nu...uneori ne ivim de anumite lucruri la SH de care ne bucuram la maxim si are au o "perioada de trait" mai mare decat unele lucruri noi. 
Dar cand vine vorba de masini, lucrurile stau diferit. Aici nu vorbim despre o haina, un telefon sau alte lucruri. Masina se uzeaza cu fiecare km parcurs si fiecare neatentie din partea soferului, de aceea trebuie sa fiti atenti cand va achizitionati o masina la SH, ca nu cumva dupa o saptamana de mers cu masina sa aveti mici surprize.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!