16.10.2013

Gentile si posetele din viitor

Geanta este un lucru esential si de nelipsit din viata unei femei. Poate fi un accesoriu dar si un lucru de nelipsit, fiindca geanta ascunde in interiorul ei feminitatea persoanei pe care o poarta. Geanta unei femei poate fi considerata un alt univers, in care barbatul s-ar pierde la deschiderea fermoarului sau butonierei.













In alta ordine de idei, gentile au cunoscut evolutia de-alungul timpului din punct de vedere a design-ului si a materialului din care sunt confectionate. Astazi se face o adevarata prezentare de moda a gentilor, femeile defiland pe strazi cu genti cat mai chic si etalandu-si valoarea gentii cu adversarele de ring.

Mi-am impachetat ideile intr-o geanta Reejia si acum le despachetez aici, in fata voastra. Vreau sa impartasesc aceste idei ascunse in genti si cu cei care citesc acest articol.

1.Geanta unei femei are o complexitate foarte mare.
Multe buzunare, buzunarele, compartimente si locuri in care se pot pune tot felul de accesorii. Intr-un loc se pun machiajele, un loc pentru ochelari si servetele, un loc pentru telefonul mobil, unul pentru bani. Oare, de ce trebuie atatea? Noi barbatii ne multumim cu telefonul intr-un buzunar si cu un portofel in celalalt. O data am fost pus sa caut in geanta unei prietene (stiu ca nu e frumos, dar ea m-a rugat sa-i caut ceva in geanta fiindca era ocupata cu alte lucruri) si ma simteam precum Phineas in cautarea comorii.
2. Marimea gentii este importanta.
In functie de nevoile persoanei si modul in care sunt folosite gentile, acestea au dimensiuni diferite. Exista pe piata mini-genti doar pentru cateva lucruri necesare atunci cand plecam de-acasa, dar sunt genti care sunt pregatite sa fie incarcate semnificativ cu obiecte. Folosirea gentii difera de la persoana la persoana, aveam colege care foloseau gentile pentru a pune in ele manualele si caietele scolare sau colege care purtau in genti doar farduri, oglinzi, telefon, ochelari s.a.m.d.

3. Design-ul.
In viziunea fetelor, gentile din piele si incarcate cu pietricele sunt cele mai cautate. Trebuie sa fie chic,materialul sa fie de inalta calitate iar pietricelele trebuie sa fie prezente pentru a atrage privirile celor din jur. Suntem dive, nu?

V-am vorbit destul despre gentile deja existente si despre preferintele femeilor in materie de genti. Acum ma intreb: Daca as putea sa reinventez geanta, cum ar fi geanta ideala?

Traim intr-o lume in care geanta clasica nu mai exista si trebuie sa orientam spre altceva acest obiect dedicat femeilor. Purtarea gentii pe umar ar putea dispare in cativa ani si sa creem o geanta care sa se poarte la nivelul braului, atasata de cureaua de la blugi.
Geanta-Ghiozdan (G&G) ar putea da lovitura pe piata din Romania. Foarte multe eleve de liceu folosesc geanta pe post de ghiozdan, asa ca de ce nu facem o geanta de dimensiuni mai mari cu doua bretele, sa poata fi purtate la spate sau cu o bretea sa fie purtate precum o geanta obisnuita?
Geanta-Dosar (G&D)- sunt gentile gen plic in care ne putem pune dosarele si toate hartiile de birou. O geanta dedicata lucrului la birou, care ar face transportul materialelor pentru job, mult mai accesibila.
Geanta Techno (GT) - este geanta dedicata femeilor pasionate de gadget-uri. Geanta la care s-ar crea locasuri speciale pentru transportul tabeletor, ipad-urilor, ipod-urilor, telefoanelor, mp3&mp4 playere chiar si un notebook(mini-laptop).
Genti-sacosa: O geanta care sa ne permita sa o folosim la cumparaturi.
Genti-tort: In cofetarii sa servim un tort-geanta pentru a savura gustul mai "gentos" a tortului.
Tavi-geanta: Sa existe tavi gen geanta, in care putem face o dubla servire. Altfel putem aseza si in interiorul tavi cat si pe exterior ceea ce avem de gand sa servim persoanelor de la masa.
Genti securizate: Un model de geanta care ar include accesul la continut folosind un cod pin de securitate, astfel, lucrurile noastre ar fi in siguranta.
Genti Anti-Furt: Genti care se pot conecta la telefonul nostru mobil prin tehnologia Bluetooth si daca unul dintre acestea doua (telefon - geanta) s-ar distanta unul de celalalt la o distanta de cativa metri, sa fim avertizati. Asta cu conditia de a nu purta telefonul in geanta.

Noi folosim gentile in mod clasic, dar sunt sigur, ca acolo undeva in univers, alti locatari al sistemului nostru solar, folosesc gentile si in alte scopuri pe care noi inca nu ni le-am imaginat. Eu am vazut un *OGN pe cer, voi?

*OGN - o geanta neidentificata (de la OZN)

Articol scris pentru SuperBlog 2013.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!