10.10.2013

In lumea culturismului

Steroizii in lumea culturismului profesionist sunt prezentii precum sarea in bucate. Dezvoltatea masei musculare este foarte importanta pentru culturisti, tocmai de aceea am zis sa fac un articol pe aceasta tema.
Desi steroizii au si efecte secundare, acestia sunt des folositi in culturism. "Nu conteaza doar forta, conteaza si masa". Cred ca este o afirmatie ce tine de imagine. Sunt multi tineri care desi sunt slabi si nu au o masa musculara foarte dezvoltata, au o putere in brate de neimaginat si invers. Tocmai ca in culturism nu cred ca ar da bine pe la tv ca un timp slabut dar cu o putere in brate destul de mare sa-l faca pe unu' care are o masa musculara foarte dezvoltata dar in schimb duce lipsa de forta. Conteaza si imaginea, ca doar imaginea vinde, nu-i asa?
Din punctul meu de vedere, este singurul scop pentru care se foloseste in culturism, alte beneficii nu cred ca aduc.

Eu nu sunt de acord cu folosirea steroizilor in nici-un domeniu, si asta din punct de vedere a sanatatii. Muschii se pot dobandi cu timpul daca frecventam sala,dar procesul este unul indelungat dar efectul este unul garantat, atat pentru sanatate cat si pentru imagine. Sportul ajuta, nu steroizii...
Asa ca, o nutritie bine pusa la punct, cateva ore dedicate sportului/zi si orele de odihna respectate face ca sanatatea voastra sa fie la cote maxime iar efectul asupra muschilor sa fie garantat.
Cei care trag din plin sa aiba muschi intr-un timp foarte scurt nu stiu la ce riscuri se expun. Sa nu uitam ca sunt persoane care au murit din cauza steroizilor, deci nu recomand folosirea acestora.

Duceti o viata sanatoasa si aveti grija de voi. Sanatatea este pe primul plan iar sanatatea se intretine cu sport si o nutritie buna.

Practica sport!

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!