18.10.2013

Scenariul primei intalniri

Seara care urma sa vina era una speciala. Am invitat-o intr-un loc superb din orasul nostru suav, in speranta de a avea o seara linistita, doar noi doi, ascunsi sub draperiile noptii.
Aveam atatea emotii, mai ceva ca la un examen. Simteam presiunea emotiilor cum ma apasa pe inima, in dorinta mea arzatoare de a reusi sa ma cuprind in universul ei se ascundea adevarata dragoste fata de ea.
Este speciala. Poate as incepe sa spun povesti, dar nici personajele ferfecate nu ii pot intrece frumusetea ei sclipitoare. Este fina, divina prin gesturile pe care le face si atragatoare prin felul ei de a vorbi si de a se comporta.
Nu stiu cand a luat nastere aceasta iubire si atractie fata de ea fiindca s-a intamplat prea rapid. Poate as scrie o carte despre tot ceea ce simt pentru ea, poate as scrie versuri sau texte pentru melodii, dar nu cred ca pot exprima in exterior tot ceea ce interiorul simte.
"Da"-ul pe care l-a spus cand am invitat-o la cel mai frumos restaurant din zona m-a facut sa trepidez de fericire, ma simteam ca in fata altarului asteptand raspunsul mult asteptat, probabil pentru faptul ca este cel mai important "da" de pana acum, din viata mea.
M-am imbracat intr-un costum elegant, pe interior ascundeam o camasa iar picioarele purtau o pereche de pantofi foarte luciosi. La plecare nu am uitat sa-mi dau cu parfum si sa-mi iau cheile de masina.
Probabil ma astepta. Mai erau doar cateva minute in care trebuia sa ma afisez in fata blocului ei.
Era ora 18:58, doar doua minute pana cand ea trebuia sa iasa pe usa apartamentului si sa coboare jos la mine. Am asteptat-o afara, la masina, asa cum a vrut si a cerut ea. Este foarte punctuala, la ora 19:00 si-a facut aparitia.
A iesit dupa acea usa precum o diva, defila parca pe covorul rosu in timp ce se indrepta spre mine, devenisem gelos pe adierea vantului fiindca ii mangaia pielea inaintea mea.
A aparut in fata mea imbracata intr-o rochie superba, crem la culoare (cine i-a spus ca ador culoarea crem?) cu doza ei de atractivism si felul cum strapungea firele de par cu degetele ei subtiri si fine ma faceau sa ma imbat in aroma fericirii. Era in sfarsit aici, langa mine... ii simteam bataile inimii si impreuna respiram acelasi aer.
S-a apropiat cu buzele de gatul meu, mangaindu-mi cu varful nasului gulerul de la camasa, apoi ne-am sarutat intens, chiar inainte de a ne saluta, sau poate sarutul acela intens a fost formula de salut necesara.
Nu am ezitat sa-i spun cat este de frumoasa este si felul cum frumusetea ei radiaza sub clarul de luna aprins de vapaia iubirii noastre. I-am oferit buchetul de flori cu care am asteptat-o in fata blocului. Petatele rosii semnificau focul din inima mea, care ardea pentru ea. Ii plac florile, ea considera ca o femeie trebuie sa primeasca flori la orice ocazie speciala si ca acestea sunt de nelipsit la un eveniment. Sunt de aceeasi parere cu ea, florile exprim sentimentele celui care le ofera. Iar petalele rosii sunt sugestive...
Ne-am urcat in masina. In cateva secunde se apropie din nou de gatul meu si ma saruta savuros pe gat, facandu-ma sa inchid ochii de placerea acelui sarut. Se pare ca seductia nu a ramas un mit...
- Sunt insetata de mirosul tau, de gustul saruturilor tale. Ai facut un gest minunat aducandu-mi flori. De unde ai stiut ce flori imi plac?
- Probabil, un inger de-al tau m-a vizitat si mi-a impartasit acest mic secret.
M-a privit cu ochii parca plini de admiratie, m-a analizat de sus pana jos, mi-a zambit si m-a sarutat din nou. Eram gata de plecare, motorul deja pornise de cateva minute iar acum tocmai s-a incalzit.
De-ndata am ajuns in fata restaurantului. I-am deschis portiera si la brat cu ea, am pasit inauntru. Atmosfera era minunata. Aranjasem ca totul sa fie special, dar fara sa stie ea. Inchiriasem acel restaurant pentru cateva ore, avusesem grija ca muzica care ii place ei sa redea pe fundal iar inchirierea restaurantului ne facea sa avem parte de putina intimitate.
Seara a decurs minunat. In jurul nostru roiau sentimentele iar atmosfera aceea incantatoare ne-a facut sa ne spunem lucruri speciale unul celuilalt. Personalul restaurantului ne-a servit cu cele mai fine bauturi si cele mai bune mancaruri.
Am si dansat. Dar si cat am dansat... Era o placere deosebita de a dansa cu ea. Stateam lipiti unul de celalt si la fiecare schimbare de melodie ne ofeream saruturi calde unul celuilalt. Era balul iubirii noastre... Totul era pentru noi, in seara aceea, tot acest univers ne-a apartinut.


Articol scris pentru SuperBlog 2013
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!