13.11.2013

Puritatea cuvintelor dincolo de apă

Puritatea cuvintelor reprezintă "curăţenia verbală" de care dăm dovadă în comunicarea cu cei din jur. Reprezinta flow-ul, modalitatea de a vorbi, alegerea cuvintelor potrivite şi punerea cap la cap ale acestora pentru crearea unei fraze.
Puritatea gândurilor reprezintă acurateţea mintală de a reacţiona pozitiv la toate acţiunile care se petrec în jurul nostru, modul de a răspunde "da" acolo unde trebuie "da" şi "nu" acolo unde se cere "nu". Înseamnă să fii echilibrat, să vezi oportunităţi şi să creezi soluţii.
Puritatea faptelor este reprezentată de liniştea trupească, de felul cum ne folosim de aceste "dotări" care ne-au fost date de Dumnezeu în folosul nostru şi-al comunităţii.
Puritatea omului reprezintă viaţa fără păcate, ca atunci când ne naştem şi însemnăm bucurie pentru cei din jur.
Puritatea scrisului reprezintă transmiterea sentimentelor prin fiecare cuvânt aşezat pe foaie, prin fiecare virgulă pe care o folosim pentru a lua o pauză sau prin fiecare punct pentru a încheia o poveste.
Puritatea sentimentelor este de a simţi cu adevărat ceva pentru persoanele din jur, să trăim o viaţă plină de sentimente fiindcă ele sunt cele care ating şi cele mai înalte culmi ale acestei lumi.
Puritatea apei este puritatea supremă, care săvârseşte licoarea vieţii, cea care ne hidratează şi ne menţine în formă sănătatea. Să fiu eu înseamnă să fiu pur, să beau apă şi să-i simt efectul miresmatic în fiecare picătură care se aşterne în gură sub forma unui val urmat de o înghiţitură venită din setea de viaţă.

Şi natura se bucură de puritatea apei, fiecare petala de floare îşi etalează culoarea prin micile reflexii cristaline ale picăturilor de rouă, fiecare frunză înverzeşte sub efectul miraculos al apei şi împreună ne oferă o imagine demnă de privit:




Aqua Carpatica defineşte termenul de puritate prin calitatea apei pe care ne-o pune la dispoziţie. Aceştia au organizat pentru voi un concurs pe Instagram numit "Ce înseamnă #puritate pentru tine?"






Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Share:

2 comentarii:

  1. Buna!

    Nu ai inserat linkul obligatoriu precizat in regulament :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi cer scuze, din neatentie. Aveam url-ul inserat pe cuvantul cheie dar nu era validat sa poata fi deschis, am uitat eu sa bifez ceva :3 S-a remediat :)

      Ștergere

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!