23.11.2013

Revista sufletelor

A trecut mai bine de 5 luni de când a început totul. Era un vis, o dorinţă de exprimare şi o metodă de afirmare care zăcea în noi. Doream ceva nou, să cunoaştem necunoscutul, să interacţionăm cu oamenii, să le ascultăm gândurile prin ceea ce scriu şi prin talentul pe care îl săvârşesc. A fost o idee, de-aici a pornit ceea ce astăzi o numim Revista Orizonturi Literare.
Este o revistă de cultură dedicată tuturor oamenilor, din inimă pentru inimă. Căutăm frumosul pentru a-l promova, iubim arta sub toate aspectele ei şi felul cum oamenii se exprimă prin ea, tocmai de aceea trebuie promovaţi.
Împreună cu o bună prietenă, Rădoi Alina-Georgiana am pornit pe acest drum minunat. Împreună am fondat această revistă şi am făcut ca talentul să iasă la lumină şi să arate lumii minunăţiile sale. Revista este o metodă de a face talentul cunoscut. Cititorii, redactorii şi colaboratorii reprezintă pentru noi TOTUL. Fără ei, această revistă nu ar fi existat, cum fără colega mea, această revistă nu s-ar fi fondat.
Înainte de toate, am pus bazele prieteniei. Nu poate exista colaborare fără prietenie,încredere,susţinere şi implicare făţă de ceea ce facem. Tocmai de aceea, i-aş oferi cu cel mai mare drag figurina de la LuxuryGifts.ro drept cadou şi mulţumire pentru prietenie, colegialitate şi tot ceea ce a făcut pentru acest proiect.
Revista Orizonturi Literare - noiembrie 2013
"Dacă citeşti cu sufletul, vei înţelege multe..." (Dragomir Mihai-Viorel)

Articol scris pentru SuperBlog 2013.

Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!