21.07.2015

La ce ne ajuta asigurarile de viata?

      Viata reprezinta cel mai de pret dar oferit de catre Dumnezeu. Viata reprezinta rodul iubirii dintre parintii nostrii. Ce facem pentru a avea o viata fericita?

       Nu exista o reteta clasica cu ingrediente magice de unde ne putem inspira. Fiecare isi face viata asa cum doreste si cum crede de putinta ca este mai bine, cu sau fara ajutorul membrilor familiei sau alte implicatii din exterior, in cazul celor care iubesc independenta, ca si mine.
       Insa nu este suficient sa avem o viata fericita, ci este necesar sa ne gandim la siguranta zilei de maine. Cati din noi facem asta?

Nu investi ani in viata ci viata in anii tai!

       Bucura-te in continuare de micile avantaje ale vietii alaturi de cei dragi. Asigurarea de viata a fost creata pentru tine, ca sa-ti ofere un grad de siguranta si un confort personaj. Nu trebuie sa-ti mai faci anumite griji mai ales ca tu iei decizii asupra asigurarii tale de viata. Selectezi din lista de optiuni de criterii sa acopere asigurarea de viata si ce nu, valoarea acesteia si daca doresti cu sau fara acumulare de capital.
      Grija ta nu ti-o mai porti tu, ci compania de asigurari. Familia ta se va bucura mai mult de prezenta ta in cadrul acesteia iar linistea din sanul familiei va fi resimtita prin fiecare vorba sau gest.
Asigurarea de viata o poate face orice persoana fizica prezenta pe teritoriul Romaniei, cu varsta minima legala de 18 ani, indiferent de nationalitate. In functie de asigurarea de viata pe care ai ales-o dintr-o gama variata sau pe care ti-ai configurat-o singur, te poti bucura de anumite beneficii.
Asigurarea de viata e direct proportionala cu buzunarul tau. Vorbesc foarte serios cand spun asta fiindca tu decizi cati bani vei da lunar sau anual pentru asigurarea ta de viata. Se poate mai bine de atat? DA! Esti "stapan" absolut peste asigurarea ta de viata si contractul pe care-l detii, facand oricand o modificare contractuala din diferite conditii sau din bunul plac. Tu esti stapanul tau si tot tu esti stapanul viitorului tau.

       Personal, in urma cu sase luni m-am decis sa-mi fac o asigurare de viata. Consider ca am facut cea mai buna alegere pentru mine si viitorul meu de la majorat pana in prezent. Sunt de parere ca nu ai nimic de pierdut prin asta, ci doar de castigat. Cu riscul de a ma repeta, intreb: De ce nu?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!