12.09.2015

Ai masina? Ai valoare!

       Ajungem, din nou, in acel colt al internetului in care vorbim de toate despre toate, mai exact, o sa vorbim despre cei despre care vorbesc toata lumea. Ponta si Basescu? Nici gand. Aici nu facem politica si o forma noua de jurnalism. Este vorba de baietii care ies la agatat cu masini "jmechere" prin capitala. Ce-i drept, au succes, dar oare de ce? Privind la societatea in care traim, nu este foarte greu sa ne dam seama. Banii conduc aproape orice si ne fac sa luam decizii irationale. Cu cat un obiect costa mai mult, cu atat este mai valoros iar cu cat este mai valoros, atrage si mai multi oameni in capcana. Asta se intampla si cu masinile de fite pe care, unii bucuresteni, le folosesc pentru a atrage gagici. Ii compatimesc fiindca omenia si valorile morale nu mai atrag asa mult. Ce sarac sentimental am ajuns!!! Cu inima si sufletul asta chiar nu mai faci nimic in ziua de azi. Ban pe ban in stil american, se spune.
       Daca tot ai bani si vrei sa faci impresie buna, nu te mai urca in troaca de Logan pe care o ai in garaj si care paraie la pornire, poti apela la serviciul de inchirieri masini Otopeni si poti inchiria o masina timp de cateva ore pana la cateva saptamani. Pentru o suma modica de bani, poti avea o masina la care unii au visat o viata intreaga si nu au putut sa o obtina, timp de cateva saptamani.
Dupa ce ai obtinut masina pe termenul stabilit de tine, ramane doar sa iesi in oras, sa te plimbi prin zone mai "cunoscute" si sa obtii ceea ce ti-ai propus. Spor la agatat, tinere ca tu esti singurul constient ca o "bijuterie" te poate ajuta sa faci boom cu o petarda. Ai ceea ce-ti trebuie la tine!
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!