19.09.2015

Beneficiile monitorizarii GPS

Monitorizare autovehicule - Multifleet
     Suntem in mileniul trei, cand tehnologia de ultima generatie a intrat in casele noastre si este implementata pe orice dispozitiv. Nu este vorba de ceva nou, dar este vorba despre ceva la care se lucreaza tot timpul si se va lucra in continuare pentru imbunatatirea serviciilor si pentru asigurarea operatiilor efectuate de oameni in conditii optime. Daca nu te-ai prins, iti trebuie o sfoara sau mai bine, iti spun despre ce este vorba: tehnologia GPS, tehnologie care este implementata de la dispozitivele mobile pana la autovehicule.
     Sunt doua lucruri diferite intre a avea GPS pe masina si a avea masina monitorizata prin GPS. Majoritatea fac o confuzie mare aici. Daca ai GPS pe masina, inseamna ca tu te poti plimba prin oras coordonat de un sistem informatic care iti arata pozitia actuala si instructiunile pentru a ajunge cat mai rapid la destinatie.
     Monitorizarea GPS este cu totul altceva si am sa incerc sa va explic pe indelete. Se presupune ca esti sofer la o companie privata iar masina de serviciu este monitorizata GPS Multifleet. Ce inseamna asta? Inseamna ca compania in cadrul careia lucrati, stie exact pozitia dvs. geografica in timp real, cand s-a facut o livrare la un client, cand si unde s-a facut o alimentare cu carburant, cand se conduce peste limita de viteza, cand se stationeaza prea mult intr-un loc etc. Practic, orice activitate desfasurata cu masina de lucru este observata de conducerea firmei. Acest lucru aduce un plus de siguranta firmei, stiind 24/24 ore, 7/7 zile pe saptamana, 365/365 zile pe an, ce se intampla cu masina lor.
      In proportie de peste 70% din fimele active de pe teritoriul Romaniei au implementat monitorizarea prin GPS. Acest sistem a ajutat marile companii sa obtina un profit garantat de pe urma sigurantei autovehiculelor cat i-au ajutat cu localizarea masinilor in cazul unor evenimente neplacute cum ar fi accidentele. Dar hai sa nu ne gandim pana acolo si sa nu uitam adevaratul motiv pentru care sunt implementate sistemele de monitorizare GPS pe masinile de serviciu. Cred cu tarie ca, si tu daca ai fi in statutul de patron si ai avea propria firma, ai investi in implementarea acestui serviciu.

     Cateva din beneficiile monitorizarii prin GPS vi le-am prezentat mai sus. In cazul in care vrei sa citesti mai multe, sa te documentezi fiindca informarea este gratuita, te invit sa dai click pe urmatorul link: https://ro.wikipedia.org/wiki/Localizare_GPS in cadrul caruia o sa gasiti mai multe date despre ce inseamna "localizare GPS".
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!