15.09.2015

Conteaza sa arati bine?

      Acest articol pleaca de la intrebarea: "Conteaza sa arati bine?". Mergand pe premisa "prima impresie conteaza", bineinteles ca conteaza ca atunci cand iesi pe usa casei sa arati cat mai bine. Primul contact pe care-l au oamenii intre ei este cel vizual, apoi, in urma unei discutii, daca are loc, intervine si procesul de cunoastere, pana atunci, ramanem doar cu prima impresie pe care ne-o facem atunci cand ne intalnim cu omul "face to face". Este de ajuns?
Trebuie sa-i apreciem pe oamenii care arata bine din punct de vedere al aspectului fiindca, marea majoritate, fac eforturi destul de mari pentru a arata bine. Pe unii, insa, asa i-au lasat natura si indiferent de cata mancare mananca si calorii consuma, arata la fel de bine. Insa, ce ne facem cu cei din prima categorie?
      Majoritatea incearca sa abordeze un stil de viata sanatos, mananc regulat, fara consum mare de calorii si facand sport, dar este de ajuns? Corpul cedeaza foarte greu din greutate, dar cand vine vorba de acumulat, acumuleaza foarte repede, de aceea este nevoie de un supliment alimentar. Foloseste biotech super fat burner pentru a suplimenta procesul de eliminare a caloriilor din organism in cat mai scurt timp posibil. Organismul nostru trebuie sprijinit suplimentar pentru a face acest efort fiindca acesta, in urma unui regim de viata nesanatos, este obisnuit sa asimileze sau sa pastreze cantitatea de calorii necesara alimentarii optime a masei, tocmai de aceea ii vine atat de greu sa scada si noua ni se pare o misiune imposibila. Nu este o misiune imposibila sa arati bine, dar poate deveni daca nu exista vointa, rabdare si daca nu grabesti putin procesul pentru rezultate optime in cel mai scurt timp posibil.
      Vorbesc din propria experienta fiindca, in clasa a X-a, am reusit sa acumulez 15 kg in trei luni si, in tot trei luni, am reusit sa le dau jos facand ceea ce tocmai v-am explicat in randurile de mai sus. Am patit si este derajant. Marea majoritate a oamenilor patesc asta, macar o data in viata. Pana la urma este vorba nu doar de felul cum aratam ci si de sanatatea noastra, care este prioritara. Daca noi nu luam masurile necesare, nimeni altcineva nu poate face ceva in plus pentru noi iar noi trebuie sa fim constienti de pericolele alimentatiei nesanatoase.

Tu ce faci sa ai o sanatate de fier si sa arati cat mai bine?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!