23.10.2016

Marile studio-uri de videochat s-au reunit la Praga

     Intai de toate, sa stabilim ce inseamna "videochat":

     Videochatul este un show in direct prin intermediul calculatorului si a unei camere video prestat de catre un model pentru clienti majoritar americani, vest-europeni si nu numai. Clientii platesc pentru fiecare minut de show, pretul fiind stabilit de catre fiecare model in parte.
     Show-ul se desfasoara prin intermediul unui site-platforma, care are rolul foarte important de a pune in legatura membrii cu modelele.


     Industria videochat-ului a evoluat in ultimii zece ani, facand ca aceasta activitate sa fie cunoscuta la nivel global. Aceasta crestere a fost realizata de numerosii "clienti" care au dorit sa vada, live, un show erotic. Cum cererea este din ce in ce mai mare, producatorii de acest continut s-au dezvoltat si au aparut alte "n" studiouri pentru a acoperi cererea pietei.
Anul acesta, intre 20 si 23 septembrie 2016, a fost organizat un summit important la Praga, capitala Cehiei, in care s-au reunit cei mai mari reprezentanti de seama a acestei industrii.
Pe premisa "Avem romance frumoase care pot castiga bani", anul acesta, un studio foarte mare din Romania a participat la acest summit. OK STUDIO s-a aflat printre marii acestei industrii, dovedind ca Romania se poate afla si pe podium, indiferent de situatie. Obiectivul de baza al acestor intalniri este de a creste nivelul acestui business, alaturi de calitatea serviciilor oferite. Scopul principal urmareste profitabilitatea maxima si o experiența cat mai placuta oferita videochat-ului.

      Ok Studio - printre primele studio-uri care au luat nastere in Romania, avand peste 11 ani de experienta in domeniu reusind sa se remarce prin profesionalism si prin crearea tuturor conditiilor pentru ca modelele sa aiba parte de un mediu cat mai placut si mai productiv.

      Pentru fetele interesate "sa faca un ban cinstit" (Gina - "In puii mei"), cei de la Ok Studio au anuntat ca vor sa-si mareasca echipa, deci este un mare prilej pentru fetele dornice sa intre in acest domeniu plin de dinamism, placere si castiguri considerabile prin videochat.

      Ce a declarat reprezentantul Ok Studio?

       „Importanța unui astfel de schimb de experiența este extraordinara pentru a putea duce aceasta activitate la cel mai inalt nivel de performanța si eficiența. Evenimentul in sine a fost foarte bine organizat si gandit. Acesta a fost bine structurat si pot spune ca a reusit sa imbine informațiile cu socializarea si voia buna intr-un mod cat mai armonios.
        Au fost organizate diverse seminarii, in care s-au discutat tot felul de aspecte ce au scopul de a oferi o productivitate crescuta. Pot spune cu certitudine ca informațiile pe care le-am adunat sunt foarte valoroase si importante pentru a desfasura activitatea in condiții de profitabilitate maxima.” a declarat reprezentantul OkStudio.
Acesta a mai adaugat ca: "Modelele vor avea parte de sfaturile celor mai buni specialisti din acest domeniu, iar asta va insemna o performanța mult imbunatațita, ceea ce este in avantajul tuturor. Pe scurt, a fost o experiența foarte placuta, mai ales pentru modele, acestea primind foarte multe sfaturi utile sa devina mai productive si pentru a avea castiguri mult mai mari." (sursa: kanald.ro)
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!