10.05.2017

Bijuterii mici vs bijuterii mari

    Intotdeauna au existat persoane care au preferat sa poarte bijuterii mari, fie ca este vorba de o bratara, un inel, cercei sau lantisor si persoane care au preferat sa poarte bijuterii mici. Se spune despre aceste persoane ca sunt persoane care nu vor sa iasa in relief cu absolut nimic, prefera ''umbra'' si nu vor sa se afirme in societate.
    Consider ca bijuteriile nu reprezinta o fita ci un accesoriu pentru tine, hainele si incaltamintea purtata.
     Femeile asorteaza des imbracamintea cu accesoriile pe care le poarta. De obicei, acestea detin o cutie din lemn in care depoziteaza toate bijuteriile pe care le detin. Fie ca este vorba de aur alb, aur galben sau argint, acestea prefera sa nu paseasca pe strada fara sa poarte macar un astfel de accesoriu.
      Desi sunt barbat, port un inel din argint pe care l-am primit cadou in adolescenta de la o persoana draga, reprezentand un cadou cu valoare sentimentala mai mare decat valoarea materiala a acestuia.
Fiecare bijuterie, indiferent de dimensiunea acestuia are o poveste. De cele mai multe ori, bijuteriile reprezinta un cadou ideal pentru o persoana iubita. O bijuterie niciodata nu se degradeaza, nu se demodeaza si nu-si perde valoarea monetara in timp. In functie de preferintele acelei persoane, alegem bijuteriile mari in defavoarea celor mici sau invers. 
     In ultima perioada am observat multe persoane care poarta cercei mari din argint, probabil fiind o noua moda a anului 2017 urmand sa ne bucuram toata vara de sclipirea acestor cercei in lumina soarelui.
     De cele mai multe ori, bijuteriile exagerat de mari nu sunt vazute cu ochi buni de trecatori, deja situandu-ne in cealalta extrema cand cersim atentie de la oamenii din jurul nostru. Totul are o limita, chiar si atunci cand vine vorba de bijuteriile pe care le purtam.

Ce fel de bijuterii iti plac?
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!