18.06.2015

Huse impermeabile pentru telefoane

Ma gandeam sa transform blogul acesta dintr-un blog cu de toate, intr-un blog cu tema: IT si accesorii fiindca, de curand, ma incanta sa scriu articole in domeniu. Cu toate astea, nu pot renunta la "vesnicele mele articole", deci o sa fac un mix aici...o salata din articole de calitate. Cine serveste o portie?
Oamenii se invart in jurul tehnologiei sau tehnologia se invarte in jurul oamenilor? Aceasta a cunoscut un progres foarte mare in ultimii ani iar ceea ce vedem acum in filmele SF, va deveni realizabil peste cativa ani. Cat va mai dura?
Unul din aparatele de care omul a devenit dependent tocmai pentru faptul utilitatii acestuia este telefonul mobil. Acestea au devenit atat de performante incat putem realiza o multime de lucruri, in afara functiilor de baza - apel vocal si sms.
Insa aceste telefoane au si punctele lor slabe, adica nu rezista loviturilor puternice si nu sunt rezistente la apa. Ce putem face in privinta acestor lucruri? Ce masuri putem lua?
Pe internet, exista un magazin online care vinde huse impermeabile pentru smartphone la un pret foarte avantajos. Acestea apara telefonul de praf, mizerie si diferite degradari ce pot fi cauzate din pricina mediului inconjurator in care ne desfasuram activitatea.
In cazul in care mergi la piscina cu prietenii, nu trebuie sa-ti mai faci griji ca telefonul tau poate intra la apa. Exista husa apa pentru telefoane, in care va puteti izola telefonul iar apa nu va mai putea ajunge la el. Nu doar ca-l puteti tine pe marginea piscinei, dar il puteti lua cu voi in apa fara nici o grija.
Conform unui sondaj pe care l-am gasit pe internet in urma cu doua saptamani, 15% din telefoane sfarsesc ajungand in apa intr-un mod accidental. Tocmai ti-am vandut un pont prin care poti scapa de teama asta atunci cand mergi la piscina.
Personal, imi tin telefonul intr-o husa anti-shock fiindca de multe ori am patit sa-mi cada telefonul pe jos si sa se sparga. O husa protejeaza telefonul indiferent cum il porti, unde il porti si poate prelungi durata de viata a acestuia evitand eventualele accidente care pot duce la deteriorarea partiala a dispozitivului mobil sau deterioarea definitiva (adica stricarea acestuia).
Daca nu porti telefonul intr-o husa pentru protectie faci cea mai mare greseala. Poti ramane fara telefon oricand din cea mai mica neatentie. De ce nu incerci sa eviti asta?

Fie ca smartphone-ul tau sa se bucure de siguranta! Amin!


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!