25.04.2017

O vacanta de-o vara, o viata de neuitat

    Incet, incet se apropie vara iar oamenii vor pleca in vacanta la mare, la munte sau intr-o alta tara. Bugetul alocat vacantei de vara difera de la o persoana la alta sau de la o familie la alta, asa ca o sa va dau un sfat, celor care au un buget mai putin generos.

    Este bine de stiut ca destinatiile cat mai exotice si pline cu stelute sunt cele mai scumpe, dar  reprezinta si "Raiul pe Pamant" cand vine vorba de frumusetea locurilor. Fie ca vorbim despre aceste destinatii sau despre altele, intotdeauna este recomandat sa cautam cea mai buna oferta, care ni se potriveste iar agentia de turism Filadelfia reuseste sa ofere cele mai tari vacante la cele mai bune preturi.
      In cazurile in care doriti o vacanta low cost, va trebui sa alegeti o tara in care sistemul monetar este scazut. De exemplu, sunt foarte mult oameni care viziteaza Grecia si nu doar ca au locuri frumoase de oferit turistilor ci pentru faptul ca Grecia este o tara in criza iar banul nostru valoreaza mai mult acolo.
     In cazul in care optati pentru o vacanta in tara, la mare sau la munte, desi stiu ca vine vara iar majoritatea optati marea (mie imi place muntele si vara...si iarna), puteti cauta oferte de cazare in aceasta perioada. Sunt hoteluri de cinci stele care ofera cazare la reducere echivalent unui hotel de patru stele. Trebuie doar sa cautati iar cum tehnologia a fost proiectata sa ne faca viata mai usoara, nu trebuie sa bateti la usa fiecarui hotel, ci puteti intra pe site-urile acestora si sa consultati ofertele lor.
    Pana in prezent nu am fost in nici o vacanta, nu mi-a permis timpul, serviciul si bugetul, dar sper ca pe viitor sa reusesc sa plec intr-o vacanta, cel mai probabil la munte, si sa ma deconectez o perioada buna de timp de tot ce inseamna job, stres, aglomeratie si de rutina mea zilnica.


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!