25.04.2017

Tonnere refill Canon

     Problema consumabilelor la imprimanta am avut-o cu totii, aceia care au detinut macar, pentru o perioada scurta de vreme, o imprimanta in casa. De fiecare data cand se goleau tonnerele, eram nevoiti sa mergem la un centru pentru reincarcarea acestora.
Pe atunci, tehnologia nu era asa de avansata si reincarcarea nu era la indemana. Nu puteam face acest proces acasa din lipsa echipamentelor.
     Procesul tehnologiei a adus tonnerele laser, dar si cele cu tus au evoluat, din punct de vedere al reincarcarii acestora. In prezent, putem cumpara tonner refill Canon impreuna cu un set de reincarcare pentru a ne asigura activitatea de printare pe o perioada indelungata. Atat tonnerele color cat si cele cu negru pot fi incarcate in cateva minute, acasa, fara pic de efort.
      Exista tutoriale pe youtube care ne arata cum putem face si invatam despre lucrurile la care trebuie sa fim atenti atunci cand o facem pentru a nu strica ceva.
Mai mult de atat, facem o scutire din punct de vedere financiar. O reincarcare a tonnerului efectuata la un centru specializat este echivalentul unui set de reincarcare achizitionat, care ne asigura, in medie, zece reincarcari a tonnerului. O economie de noua ori mai mare pentru noi. Putem observa cum dezinformarea aduce pagube financiare buzunarului nostru.
     In comparatie cu alti producatori de tonnere refill si imprimante, Canon reuseste sa se afirme prin preturile scazute si calitatea lucrarilor sale destul de ridicate, facand accesibila achizitionarea unei imprimante cat si a materialelor necesare pentru refill-ul tonnerelor tuturor categoriilor de oameni.
     Atunci cand reusesti sa te adresezi la nivelul financiar al tuturor oamenilor, reusesti sa cuprinzi piata intr-un procentaj destul de ridicat, astfel, Canon reuseste sa detina monopol, in Romania, in privinta numarului de imprimante vandute in anul trecut.
Asteptam cu nerabdare rezultatele de vanzare ale companiei in anul in curs.


Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!