10.05.2017

Oferte de vacanta

    Mai este putin pana vin temperaturile ridicate si se da startul vacantelor de vara. Oamenii incep sa se pregateasca si sa caute oferte de vacanta in online sau in agentiile de turism. Ofertele au inceput sa apara si nu sunt putine deloc. Acestia concureaza din punct de vedere al pretului cat si din punct de vedere al serviciilor oferite.

    Majoritatea prefera sa aleaga un sejur intr-o alta tara, in defavoarea unei vacante in Romania datorita pretului care este aproape egal si datorita conditiilor mula mai bune decat cele intalnite in tara noastra. 


    Nu incerc sa defaimez tara noastra ci doar punctez cateva lucruri pentru care unele persoane aleg sa petreaca un concediu in Spania sau in alta tara datorita punctelor de atractie turistica si a serviciilor hoteliere ireprosabile.


     Am observat oameni care sunt in contradictoriu privind acest subiect sensibil, dar consider ca nu ai de unde sti cum este sa petreci o vacanta intr-o alta tara daca nu ai vizitat-o. Ce ar fi ca aceasta sa fie prima incercare de a vede o vacanta dincolo de granitele tarii noastre?


    Intamplator am gasit cateva oferte in Spania pentru vacanta de vara greu de refuzat. Poti petrece o vacanta de 7 zile cu 380 euro/persoana cu toate serviciile incluse iar cazarea se face la un hotel de 4 stele. Tocmai aceste oferte m-au facut sa ma gandesc de doua ori inainte de a face oo alegere privind vacanta care va urma si sa nu-mi para rau, ulterior, de decizia luata.


    Daca va organizati si petreceti o vacanta in grup, atunci poti beneficia de reducere din costul total al vacantei. In aceste conditii, merita sa vorbesti cu prietenii, familia sau colegii de lucru pentru cateva zile in care va puteti deconecta de toate grijile. 





Tu cum ai de gand sa-ti petreci vacanta de vara?



Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!