28.05.2017

Sisteme fotovoltaice pentru locuinte



      Sistem fotovoltaic on grid cu racordare directa la reteaua d-voastra de 220V. Consumul direct de pe acoperisul casei in cursul zilei face ca factura de energie electrica sa scada foarte mult.

      Componentele sistemului fotovoltaic de 1500 W putere instalata, sunt produse de inalta calitate furnizate de firme de renume din Germania.

      Pachetul contine:
6 x Panouri NeMo poli 250 W - Made in Germany
1 x Invertor SMA SB 1600 TL-10, Made in Germany
1 x Sistem de montaj pentru panouri
2 x MC4 conector pentru cablu
50 ml cablu solar 1 x 6mm ²


      Panourile fotovoltaice din seria NeMo sunt module fiabile si cu eficienta deosebita produse in Germania. Modulele din seria NeMo ating un randament foarte ridicat. Chiar si cu o incidenta redusa a luminii, module realiza o buna performanta si randament datorita excelentului comportament la lumina scazuta. Inainte si dupa laminare, fiecare modul este supus unui test de electroluminiscenta. Made in Germany inseamna calitate dovedita.




     Se asigura garantia performantei:


- Pana la 10 ani: 90% din puterea nominala
- Eficienta la 25 ani: 80% din puterea nominala.
- Garantia produsului este de 11 ani.





   Un motiv principal pentru care sunt alese aceste sisteme fotovoltaice o reprezinta siguranta. In mediul rural, problema penelor de curent este cunoscuta si cu toate astea, nu se iau masuri de remediere. Nu poti sta cateva ore fara curent electric la fiecare furtuna/ninsoare abundenta. Putem enumera si cazurile mai grave care, prin suprasarcina, s-a reusit ''arderea'' dispozitivelor electrice din locuinta, multe persoane ramanand fara televizoare, frigidere, aparate radio, fara ca macar sa existe despagubiri, acestea reusind sa fie cerute in instanta, care reprezinta alte costuri costisitoare. 


     De ce sa tratam cand putem preveni daca investim intr-un sistem fotovoltaic on grid? In acest fel, scapi de orice grija cu privire la alimentarea locuintei cu energie electrica.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!