06.12.2017

Magia spectacolelor corporate

Orice corporatie investeste masiv in strategia de marketing pentru construirea unui brand puternic, care, intr-un final, reuseste sa se vanda singur. In spate, exista o multime de ore de lucru, de studiu al pietei, de contraatac al concurentei pentru a ajunge #1 in domeniul de activitate al companiei.

In marile prezentari sustinute de CEO-ul companiei, exista invitati speciali care tin discursuri despre lansarea noului produs pe piata. Acest produs are nevoie de ''sustinerea'' oamenilor specializati in vanzare si marketing pentru o propulsare rapida in procesul de vanzare si pentru un impact media reusit. Mai nou, marile corporatii din Romania organizeaza evenimente mai...speciale pentru acest lucru. O echipa care presteaza servicii evenimente corporate, o echipa magica capabila sa personalizeze orice show pentru a scoate in evidenta produsul lansat sau compania. Cateva branduri cunoscute care au incredere in ei: Pro TV, TVR, Toyota, LG, BMW si multe altele.

Acest tip de eveniment care se afla in combinatie cu o prezentare reusita a produsului, destreseaza participantii, face ca toata activitatea sa fie una interactiva si sa mentina atentia sporita tuturor persoanelor din sala. Cred ca suntem satui cu totii de clasicele prezentari de produse in care doar primele 15 minute sunt importante si reusim sa fim atenti la persoana din fata noastra care ne tot vorbeste despre un anume produs. Un show dedicat si adultilor pentru ca, nu doar copii trebuie sa se bucure de show-uri de magie.

Acest lucru lasa o ''amprenta'' deosebita pe numele companiei si fiindca recomandarea este cea mai buna publicitate, compania poate fi facuta cunoscuta pentru cea mai reusita prezentare de produs. Tocmai de aceea, sa fii diferit nu este un lucru rau.

Doresc doar sa fac o mentiune: acest tip de eveniment nu este dedicat doar corporatiilor. Daca detii o firma, indiferent de numarul de angajati si doresti sa ai la lansarea produsului tau o astfel de echipa, ii poti contacta pe pagina lor oficiala.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!