20.09.2019

Termosemineele pe peleti - sisteme de incalzire moderne de la Bricolaj Market

Termosemineele pe peleti - sisteme de incalzire moderne de la Bricolaj Market


 

Termosemineele prezinta avantajul de a alatura in constructie aspectele estetice ale unui semineu si capacitatea de incalzire a unei centrale. Aceste dispozitive sunt apreciate mai ales in zonele in care conectarea la o retea de gaz nu este posibila si nu numai.

Termosemineele pe peleti sunt potrivite atat pentru case, blocuri, dar si cladiri publice. Datorita randamentului ridicat si costurilor scazute pentru combustibil, acestea sunt vizate din ce in ce mai des.

In prezent, sistemele de incalzire sunt variate, iar fiecare model promite costuri reduse in ceea ce priveste consumul. Catalogul de la Bricolaj Market este alcatuit din produse diverse menite sa asigure confortul pentru casa si gradina. In categoria dedicata incalzirii, termosemineele pe peleti ocupa un loc important.

Brandurile renumite au reusit sa implementeze sisteme inovative care sa garanteze autonomie. In plus, termosemineele sunt vizate pentru aspectul pe care il dau camerei unde este montat. Gemuletul are rolul de a permite vizualizarea flacarilor si de a transforma dupa amiezile friguroase de iarna in momente romantice.

Pe langa avantajul estetic, un termosemineu pe peleti este prevazut cu o multitudine de caracteristici demne de luat in considerare. Furnizorii renumiti au scos pe piata modele prevazute cu termostat ambiental si panouri de control digitale. Cat despre peleti, acestia reprezinta o resursa ieftina de combustibil, fiind incadrati in categoria eco.

De ce este bine sa alegi un termosemineu pe peleti?

Peletii sunt deseuri produse in contruirea mobilei. Acestia nu sunt altceva decat rumegus presat fara a fi utilizati lianti in producere. Peletii au o putere calorica mare comparativ cu alti combustibili solizi. Acest aspect este rezultatul gradului de uscare, cat si a densitatii acestora. In plus, costurile de transport si de stocare sunt scazute. Mai mult decat atat, peletii nu presupun un efort mare in momentul utilizarii.

Peletii sunt prin urmare o alternativa economica si confortabila fata de bustenii traditionali din lemn. Sunt considerati ca fiind prietenosi cu mediul inconjurator datorita emisiilor mici de dioxid de carbon pe care le produc in urma arderii.

Termosemineele pe peleti sunt recomandate si pentru faptul ca permit multiple variante de functionare. Spre exemplu, unele modele permit conectarea la un boiler numit puffer, iar din acesta apa caldă este distribuită in toata instalatia sanitara din locuinta. Capacitatea de incalzire variaza de la modele la model si in functie de dimensiunile spatiului ce trebuie incalzit.

Functionarea si randamentul produs de un termosemineu pe peleti depinde de specificatiile tehnice prezentate pentru fiecare produs din portofoliul Bricolaj Market. Un model recomandat de echipa magazinului mentionat este un termosemineu peleti H 25 Biodom. Acesta se incadreaza in categoria moderna, fiind prevazut cu un termostat wireless Honneywell.

Pentru a fi sigur ca termosemineul functioneaza corespunzator si in conditii de maxima securitate, acesta trebuie sa fie montat de personal calificat. Mai mult decat atat, trebuie sa urmaresti daca modelul achizitionat are izolatie atat in interior, cat si in exterior, precum si prezenta unei serpentine de racire.

Daca achizitionezi produse de top de la Bricolaj Market specificatiile care asigura autonomia, confortul si siguranta intregii familii sunt certificate de garantie extinsa.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!