23.03.2020

Aparitiile demne de covorul rosu trebuie sa fie acompaniate de o geanta pe masura, de la Zevo

 

Aparitiile demne de covorul rosu trebuie sa fie acompaniate de o geanta pe masura, de la Zevo


 Dupa cum prea bine stii, o aparitie de senzatie, o aparitie demna de covorul rosu este cea in care totalitatea pieselor pe care ai ales sa le porti se completeaza perfect. Nu poti risca niciodata, alegand sa porti tinute cu jumatate de masura, daca pot fi numite asa, sau tinute peste media normalului.

Atunci cand crezi ca ideile tale, alegerile tale in ceea ce priveste tinuta nu sunt reusite, nu uita ca o geanta cu stil te poate scoate din incurcatura. Este elementul definitoriu al unei tinute, piesa cea mai importanta din puzzle-ul tinutei perfecte as putea spune, asa ca nu uita sa o integrezi mereu in cadrul lor.

Cum arata o geanta cu stil?


Am mentionat anterior „geanta cu stil” si probabil te-ai intrebat deja oare la ce ma refer. Ei bine, o geanta cu stil este cea pliata pe ultimele tendinte actuale. Mai pe scurt, geanta cu stil este geanta la moda, dupa cum fiecare femeie o numeste. Totodata, o astfel de geanta, pentru a putea fi considerata in totalitate cu stil, trebuie sa se plieze pe tiparul dupa care tu iti creezi tinutele, respectiv pe stilul tau.

Cat te „costa” o aparitie demna de covorul rosu


Intotdeauna analizam pretul unui produs inainte de a-l achizitiona, iar acest lucru este perfect normal. Insa nu uita niciodata sa arunci o privire si asupra calitatii – elementul care dicteaza achizitia.

Uite, in cazul gentilor, calitatea materialelor din care acestea sunt confectionate este cea mai importanta. Esti femeie si stii prea bine ca nu poti risca ca geanta pe care o achizitionezi sa se deterioreze intr-un timp foarte scurt. Te vei atasa de ea, va fi parte din tinutele tale si implicit din tine, asa ca mai bine sa nu treci printr-un moment crud, un moment tragic in care trebuie sa va despartiti.

Gasesti genti ieftine negre sau de oricare alta culoare in toate magazinele, insa depinde de ce intelegi tu prin ieftin. Gentile de la Zevo de exemplu se afla intr-un raport calitate – pret optim, iar asta inseamna ca durata lor de viata este un indelungata, ferindu-te pe tine de un moment crud in care trebuie sa iti iei adio de la una dintre cele achizitionate din cadrul acestui magazin online.

Ieftin inseamna si bun, insa doar cand si sursa iti garanteaza acest lucru. Totusi, eu iti recomand sa nu te mai uiti la bani atunci cand vine vorba de genti din piele naturala, precum cele de la Zevo. Acest material demonstreaza constant ca isi merita locul in topul celor mai rezistente, mai ales atunci cand vine vorba de genti.

La Zevo gasesti o sumedenie de modele de genti din piele naturala demne de aparitii pe covorul rosu. Ai o culoare preferata? Gasesti acolo cu siguranta si geanta in aceasta culoare, fiind un magazin online renumit la capitolul diversitate, atat in ceea ce priveste paleta cromatica, cat si modelele disponibile.

Acceseaza zevo.ro si convinge-te de lucrurile pe care ti le-am spus pana acum.
Share:

3 comentarii:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!