01.10.2019

Rochia pulover - de ce sa nu uiti sa o cumperi pentru garderoba din toamna aceasta

Toamna se presupune ca face tranzitia spre sezonul rece, dar uneori te ia prin surprindere si instaleaza un regim termic scazut, brusc. Din punct de vedere vestimentar ai nevoie de schimbari, dar nici nu iti permiti sa iti compromiti imaginea si stilul. Pentru iubitoarele de rochii cea pulover este o recomandare.

Comoda si calduroasa, o rochie pulover egaleaza nevoile tale, atat de confort termic, cat si de aspect cool. Inventia este de inspiratie practica, trebuie sa recunoastem. Adica un pulover oversized care se poarta ca si cand ar fi o rochie suna interesant. In plus, vei vedea prin magazine numeroase optiuni de acest gen, semn ca producatorii si-au pus creativitatea la bataie si au lansat variante care mai de care.

Rochie pulover de la Clessidra

Pentru cele care tin pasul cu moda si cauta sa se reinventeze stilistic vorbind, Clessidra este magazin de suflet. Aici se gasesc de fiecare data articole vestimentare interesante, atractive, in voga. Desigur ca rochia pulover nu face exceptie. Variantele propuse aici sunt deosebite si realizate din materiale moi si confortabile, ce vor fi un rasfat la fiecare purtare.

Fata de alte tipuri de rochii acum vorbim de un croi lejer, nimic mulat, cu toate acestea un articol vestimentar de acest gen te cucereste si te face irezistibil de draguta. O poti purta asa larga, fara cordon in talie, te simti foarte bine in ea si silueta nu este o problema despre ce vei etala.

Desigur ca o rochie pulover mai are nevoie doar de accesorii pentru a fi o tinuta completa. Asadar o poti purta fie cu ghete, botine, daca esti o tipa inalta, fie cu pantofi oxford cand inca toamna aspra nu si-a intrat in drepturi. Cu un palton deasupra, nu mai ai nevoie de nimic altceva decat poate de o geanta la fel de chic ca si elementul de baza aici, adica rochia.

Rochia pulover cu un umar gol iti aduce aminte ca aparitiile tale nu trebuie sa fie banale. Stii deja ca astfel de rochii, tip pulover, sunt populare. Asadar ai nevoie de ceva in plus pentru a te face remarcata. O alta varianta este cea cu perle cusute de-a lungul manecilor. Adorabila si eleganta. Pentru a intelege ca si acest gen de rochie poate fi versatila, descoper-o si pe cea simpla, roz, ce poate fi purtata in stil sport-casual, cu incaltaminte pe masura.

Daca e sa ne gandim in ce context ai putea purta o astfel de rochie ei bine ai nenumarate optiuni. Fie ca este vorba de o plimbare prin parcul colorat cu frunze cazute, fie ca este timpul de mers la sala, de mers la birou sau la iesire cu fetele, la masa o astfel de rochie se dovedeste a fi versatila, potrivita oricand. Te face sa te simti feminina, fara prea mult efort.

La Clessidra astfel de rochii sunt un motiv in plus sa faci ceva shopping acum la inceput de toamna. Descopera si alte stiluri de rochii in cadrul aceluiasi magazin online si delecteaza-te cu stilurile ce le poti aborda.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!