08.11.2019

Activitati relaxante in zilele ploioase de toamna

Activitati relaxante in zilele ploioase de toamna


 

Toamna ne aminteste de zilele linistite in care ceasca de ceai si o carte buna erau tot ce aveam nevoie. Vremurile se schimba, viata profesionala ne rapeste de cele mai multe ori astfel de placeri si prea putin mai reusim sa ne facem timp pentru suflet, pentru activitati relaxante care sa ne rupa de tot de exterior, de griji.

Pentru unii ploaia este emotie, meditatie, pentru altii ocazia perfecta pentru a viziona un film, pentru a pregati o masa bogata. Fiecare este cu preferintele sale, cu ceea ce ii ofera ocazia de a se relaxa, de a se desprinde din hora aceasta neintrerupta de munca si osteneala in care adultii se prind.
Zilele ploioase de toamna, din spatele ferestrelor

Idei de a petrece zilele de toamna, cele in care stropii de ploaie nu contenesc sa cada pe pamantul inca usor caldut din urma zilelor de vara, in decorul locuintei, facand ceva relaxant, surade oricui. Aduna gandurile pozitive, doza de energie ramasa si pune la cale planuri marete. Sau evadeaza din gandurile care te obosesc si fa ceva simplu. Poti citi o carte de dezvoltare sau un roman politist irealist parca. Poti face ce vrei. Poate vrei sa te bucuri impreuna cu altcineva de bucuria pe care numai o zi ploioasa petrecuta dupa ferestre, la caldura, o poate reda. In acest sens, poti incerca un vin de colectie, perfect mai ales pentru cina. Gasesti in magazinul online Giftexpress vinuri vechi, absolut delicioase din care iti vei dori sa sorbi.

Este calea pe care cei mai multi o prefera, genul de activitati pentru care ar renunta la orice. Mai exista desigur si categoria celor care simt ca isi petrec cel mai bine o astfel de zi muncind. Cand lucrezi cu placere, din pasiune, fie ca e vorba despre un task de la locul de munca, fie de un proiect individual, simti ca nu ti-ai fi putut petrece mai bine ziua. Unii sunt chiar productivi, dezvolta idei marete.

Ideea e ca poti face orice altceva decat sa te cufunzi in ganduri, sa te gandesti la regretele pe care le ai, daca exista, asa cum se spune ca se intampla in zilele de ploaie, cum ca ai fi ca vremea.

O provocare intr-o astfel de zi, libera, este sa te trezesti de dimineata. Adopta o atitudine pozitiva si fa o multime de lucruri. Daca esti fan cafea, atunci iti poti desfasura ritualul de servire a acesteia in voie. Pentru ca ai ziua pentru tine, si un pahar de vin gustos este o varianta, atat incat sa iti starnesti cheful de treaba. Il poti servi uitandu-te la serialele tale preferate sau gatind.

Sunt persoane care nu se vad facand altceva intr-o astfel de zi in afara de curatenie. Este si aceasta o modalitate de a petrece o zi de toamna ploioasa. E bine stiut ca relaxarea intr-o casa curata este mult mai profunda, mai de efect.

In fine, alege sa faci ceea ce iti place si nu uita sa te bucuri cu adevarat de clipele de liniste, de relaxare pe care le ai.

 
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!