14.11.2019

Cum sa asiguri succesul magazinului tau de imbracaminte SH?

Cum sa asiguri succesul magazinului tau de imbracaminte SH?

 

Este cunoscut deja faptul ca magazinele de imbracaminte second hand se afla printre afacerile ce au succes in prezent. Daca te-ai orientat spre deschiderea unui astfel de shop trebuie sa stii totusi ca de la infiintare si pana la succes este cale lunga. Lucrurile bune necesita implicare, munca si planificare. Stabilirea unor pasi este un punct cheie al dezvoltarii propriei afaceri cu imbracaminte second hand.

Aspectele esentiale care sunt pilonii unei afaceri de succes pe aceasta nisa sunt un plan bun si alegerea depozitului de unde iti vei face aprovizionarile. Un punct de reper este imbracamintesh.ro. Acest depozit se bucura de o experienta de peste 8 ani de zile in furnizarea hainelor originale second hand. Hainele provin din Germania, sunt originale si sunt ambalate in saci de 5 -10 kg.

Ce sa urmaresti atunci cand iti alegi furnizorul de haine SH?

                *calitatea hainelor trebuie sa fie pe primul loc - totusi, pentru a obtine un profit este clar ca trebuie sa te orientezi si dupa acele haine second hand la preturi mai mici care de obicei intra in alta categorie a calitatii. Pe imbracamintesh.ro gasesti trei astfel de categorii ale calitatii, despre care cei de la Top Textil stau la dispozitie cu informatii suplimentare.

                *preturile hainelor - trebuie sa iei in considerare faptul ca oamenii prefera hainele sh pentru preturile acceptabile ale acestora. Pentru ca tu la randul tau sa poti sa indeplinesti aceasta cerinta este necesar sa achizitionezi haine la preturi accesibile, iar imbracamintesh.ro este o recomandare si in acest sens.

                *verifica serviciile de livrare pe care le ofera depozitul pe care il alegi pentru furnizarea hainelor second hand. Pentru achizitionarea unei cantitati de haine sh de 1000 kg pe imbracamintesh.ro se ofera livrare in toata tara si va fi luat in calcul doar costul combustibilului.

Alege categoriile de haine second hand care se potrivesc magazinului tau in functie de publicul vizat. Chiar daca este vorba despre haine la mana a doua, se cauta produse calitative, originale. Prin urmare tine cont de aceste preferinte si orienteaza-te dupa standarde inalt calitative.

Locul din care sunt importate hainele este important. Conteaza extrem de mult daca nivelul de trai de unde provin hainele este unul ridicat. In acest fel elimini riscul ca acestea sa prezinte pete sau un grad avansat de uzura. Hainele second hand de pe imbracamintesh.ro sunt aduse din Germania, mai exact dintr-o regiune nordica unde nivelul de trai este unul ridicat.

Ca o mentiune de final ce este recomandat sa o ai in vedere este sa te orientezi spre un public tinta cat mai variat. Inlatura ideea ca hainele second hand nu trebuie sa fie durabile si cu un aspect placut. Este drept ca oamenii aleg sa achizitioneze haine din aceste magazine cu profil sh. Acest lucru este datorat in principal preturilor mici, iar daca iti doresti sa obtii profit, atunci trebuie in primul rand sa iti faci un stoc echilibrat in ceea ce priveste costul ce vizeaza achizitia. Acceseaza imbracamintesh.ro si alege sa le oferi clientilor diferite tipuri de haine second hand, construind astfel o gama diversa de preturi.

Share:

Un comentariu:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!