09.01.2020

Vacante in Creta - despre statiunile de aici si specificul lor

Vacante in Creta - despre statiunile de aici si specificul lor


Obisnuim sa ne alegem destinatia de vacanta raportandu-ne la ce ne poate oferi locul, la felul in care ne putem petrece timpul acolo, precum si la costurile pe care le poate presupune o astfel de distractie. Creta este cu siguranta o destinatie indragita de toate categoriile de persoane si varste pentru ca aici modalitatile de a petrece timpul sunt nelimitate.

Fiecare zona a Cretei are farmecul ei si e potrivita pentru a petrece concedii de vis pentru persoane cu preferinte dintre cele mai variate. Te invit sa descoperi mai departe cateva sugestii de care sa tii cont daca planifici sa pleci intr-un sejur Creta.

Spre ce zona a Cretei te poti orienta in functie de varsta sau specificul locului?

Daca interesul tau este sa te relaxezi pe o plaja frumoasa, in liniste, atunci Rethymo este cazarea ideala pentru tine. E preferata de cei varstnici pentru ca stiu ca nu ii deranjeaza nimeni, aici plajele sunt cu nisip, deci placute si fine.

De aici poti vizita capitala, Heraklion cu toate obiectivele sale. Pentru ca aici nu ai posibilitatea de cazare, Rethymo este la indemana, deci o alegere convenabila. Te poti caza si la Ammoudara daca vrei sa fii aproape de capitala si totodata sa beneficiezi de linistea dorita. Si aici vei fi intampinat de plaje frumoase, cu nisip.

In conditiile in care te intereseaza un loc potrivit pentru a te caza cu partenerul de cuplu, respectiv cu familia si copiii, atunci Hersonissos este destinatia ideala. Este una dintre cele mai cautate statiuni, chiar daca aici sunt mai putine plaje cu nisip, dominante fiind cele cu pietris. Vei avea nevoie de incaltaminte speciala pentru a le putea colinda in confort deplin. Te poti orienta dupa astfel de statiuni animate, chiar daca aici hotelurile sunt mai scumpe, pentru a le asigura si celor mici distractia. E o statiune plina de taverne unde poti petrece.

De asemenea, pentru persoanele mai varstnice care cauta liniste, Stalida este o recomandare de top. Este recunoscuta ca fiind o statiune linistita, cu turisti predominant nemti, definita de plaje cu nisip si intrare lina in mare. Aceasta este situata la o distanta de aproximativ 3, 4 kilometri fata de Hersonissos.

Pentru categoriile mai tinere de persoane, Malia este statiunea in care isi vor dori sa petreaca urmatorul concediu. Aici plajele sunt definite de un nisip fin si placut, locurile sunt impresurate de localuri si tineri in general, in mod deosebit de turisti englezi. Este deci fara doar si poate destinatia ideala pentru cei aflati in cautarea de distractie.

In functie de categoria din care faci parte, te poti orienta pe site-ul OcaziiTuristice.ro dupa acele oferte care se pliaza cel mai bine nevoilor tale, dar si bugetului pe care esti dispus sa il cheltui. Poti miza pe acele statiuni cu hoteluri ce au vedere spre mare si plaja sau spre viata mereu activa de zi/ de noapte. Creta este cu siguranta o destinatie de vacanta de vis, in care merita sa mergi cel putin o data in viata.
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!