13.01.2020

Tinute pentru nunta in 2020 – cum sa te imbraci pentru a fi o aparitie wow

Tinute pentru nunta in 2020 – cum sa te imbraci pentru a fi o aparitie wow


 

Atunci cand esti invitata la o nunta te vei gandi ce sa porti pentru a fi in tema, pentru a fi imbracata corespunzator, decent si totusi sa iesi din tipare. In variante clasice, tinutele recomandate sunt cele monotone, rochiile de tip A line, cele lungi si nu foarte decoltate, cele cu dantela; daca te-ai plictisit de astfel de optiuni cauta la Ramona Badescu Exclusive idei interesante si rochii pe gustul tau.

Ce se poarta in 2020


Daca este sa ne raportam la ce se poarta anul acesta din punct de vedere cromatic atunci ar trebuie sa nu uiti de alegerea unei rochii albastre. Aceasta este culoarea anului. La ramonabadescuexclusive diversele modele de rochii au si aceasta nuanta – poti incerca o rochie de zi scurta, cu umerii goi si cu volanas la bust, un albastru intens si atractiv.

Daca este un eveniment ce are loc in aceasta perioada din an, mai rece, atunci o recomadare este rochia paietata. Stilul de rochie Linda, asa cum este numit in colectia de la Ramona Badescu Exclusive, este intr-adevar o frumusete rara: maneci lungi si transparente, din voal, paiete turcuoaz, decolteu de tip V, rochie mulata sexy care te va pune in valoare. Alternative ai suficiente: rochie paietata cu un singur umar sau cea cu maneci lungi, cu insertie transparenta la bust.

Atentie la insertii bufante, la volane, acestea adauga volum si daca nu esti cea cu o silueta slim atunci ai grija ce efect au astfel de detalii in imaginea de ansamblu. Daca doresti ca aparitiile tale sa fie ceva mai indraznete, nu este neparat sa porti rochii scurte si mulate. Detalii precum guler cu animal print sunt de ajuns. La o rochie albastra, un astfel de accesoriu sa spunem este ceea ce iti asigura originalitate – vezi rochia Lidia de la Ramona Badescu Exclusive.

Rochia din catifea, o alta splendoare


Un alt tip de material potrivit mai ales in aceasta perioada a anului este catifeaua. Este asociata automat cu eleganta, are o textura aparte si in orice varianta de croi sau culoare in mod cert o vei adora. Catifeaua nu are nevoie de prea multe artificii pentru a iesi in evidenta.

Rochia Miruna spre exemplu, asa cum o vei gasi denumita in colectia acestui brand mentionat, combina luciul specific, catifeaua, cu transparenta. O linie senzuala contureaza mainile si continua spre bust, lasand subtil la vedere formele tale feminine. Se inchide in fermoar, ascuns la spate. O astfel de rochie este si accesibila la pret, deci dublu motiv sa fii fericita ca ai gasit un astfel de eshop.

Daca vei dori sa te orientezi spre albastrul electric, Ramona Badescu Exclusive iti sugereaza optiuni de rochii precum: midi, cu volane, cu maneci bufante, dantelata, cu umerii accentuati si un generos decolteu in completare.

In mod cert aici vei gasi optiuni atat pentru prima parte a zilei la evenimente, ceremonii sau party-uri de tip cocktail, fie pentru seara. Vei straluci purtand paiete, vei impresiona in rochii simple dar elegante, cu accent pe silueta ta. Alege ce ti se potriveste!
Share:

4 comentarii:

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!