02.09.2016

Stimularea masei corporale

     Cred ca stim cu totii cateva persoane apropiate care au abonament la o sala de fitness, care-si lucreaza corpul si muschii de cativa ani sau persoane care-si fac abonament la sala si nu reusesc sa ajunga. Excluzandu-i pe cei din urma, care nu au niciun fel de scuza, cei care frecventeaza sala de fitness si nu obtin rezultate sau le obtin intarziate, ar trebui sa-si ridice un semn de intrebare si sa faca ceva in privinta asta.
     Nu mergem la sala doar pentru a pierde orele libere pe acolo. Nu mergem la sala doar sa ne mentinem sanatatea ci si sa aratam bine. La persoanele de sex masculin, dezvoltarea masei corporale este un lucru esential, care se dobandeste prin ani de munca si exercitii. Nu putem nega ca nu ne dorim un abdomen plat si forme de invidiat. Nu putem nega ca ne place cu putina grasime in locul unor muschi prezenti vizibili.
     In astfel de momente exista suplimente jay cutler care ne ajuta sa ne tonifiem muschii si sa dobandim forma dorita a lor. Nu doar aceste suplimente nutritive fac toata treaba, ci si orele de sport in salile de fitness urmate de un "tratament"cu aceste suplimente ajuta organismul sa se dezvolte in parametrii normali si sa avem rezultate vizibile inca din primele saptamani.
     Cunosc persoane care au apelat la aceste suplimente si dupa primele sase saptamani, rezultatele au inceput sa apara. Acestia, la un moment dat, se gandeau sa renunte la abonamentul la sala, neavand rezultate, dar dupa aceea, pe langa faptul ca au fost motivati sa continue, in prezent au reusit sa obtina rezultate foarte bune in ceea ce priveste masa musculara.
Privind si de partea cealalta a barierei, nu cred ca voua, doamnelor, nu va intoarceti capul dupa un barbat pe strada care arata bine. Cu totii suntem pe premisa: "Ce este frumos si lu' Dumnezeu ii place!".
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!