08.01.2018

Cand ai nevoie de un troller?

Cu siguranta nu vorbim de un troller ca meme, ci de un troller ca unealta de transport bunuri, usor de depozit, in masina sau avion.

Raspunzand la intrebarea din titlu: Oricand ai nevoie de un troller, deoarece, ai capacitate mare de depozitare intr-un ''corp'' efectiv...destul de mic. Transporti de 2x ori mai multe haine decat in orice alt rucsac sau geanta de aceeasi dimensiune datorita formei sale ergonomice. Acest lucru inseamna ca nu mai esti nevoit sa ai si un al doilea bagaj la tine. Mai mult de atat, nu esti nevoit sa suporti intreaga greutate in spate sau in maini. Prevazut cu 2 sau 4 roti, acest troler este foarte usor de manevrat ceea ce inseamna ca poate fi impins sau tras fara mare efort, intreaga greutate fiind suportata de roti.

Preturile pentru un astfel de troller sunt accesibile, pornind de la 380 lei, dar ajungand si la peste 2000 lei, in functie de marime, culoare, material, design. Vizitand pagina lor oficiala, am putut observa faptul ca foarte multi artisti romani au achizitionat trollere de la ei, asta insemnand ca pretul bun si calitatea ii reprezinta. Acestea sunt dotate cu placuta de identificare, sistem de inchidere cu cifru. si la interior, prezinta bretele elastice pentru fixarea bagajului si un buzunar cu fermoar. Manerul trolerului este telescopic iar in partea superioara prezinta un maner captusit cu burete.

Inainte si eu umblam cu rucsac si doua genti dupa mine, in care imi caram lucrurile necesare. Viata de trainer nu este usoara, sunt plecat tot timpul de acasa in diferite colturi ale tarii. Transportul bagajului, pentru mine, reprezinta o necesitate iar de cand mi-am achizitionat un troller, viata mi-a devenit mai usoara (suna a teleshopping, nu?).

Aceste trollere Avirex sunt realizate dintr-un material textil, usor de curatat si care nu permite trecerea apei prin aceasta, astfel incat, chiar si eletronicele transportate, precum laptop sau telefon, in acest tip de troller sunt in siguranta, chiar si pe vreme nefavorabila.

Daca ai facut vreodata trecerea de la alte genti si rucsacuri la troller, inseamna ca ai cunoscut diferenta si stii despre ceea ce vorbesc. Este precum un sentiment comun, dar facut public. Asa ca inainte de plecare, analizeaza-ti nevoile si conditiile de pe parcursul calatoriei. Va fi mai usor sa alegi intre trolere de diferite tipuri, dimensiuni, materiale sau numar de roti daca stii la ce te astepti si de cate lucruri ai nevoie in calatoria ta.



 
Share:

0 ♥♥♥ care bat:

Trimiteți un comentariu

Lasa-mi parerea ta folosind un limbaj adecvat!
Fara insulte!
Fara injurii!